Ο Σεφ Πάνος Ιωαννίδης στις «Οινικές Διαδρομές Παρίων»: «Αγαπώ πολύ την Πάρο, την επισκέπτομαι εδώ και είκοσι χρόνια…»

03 Σεπτεμβρίου 2019 12:08

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων «Οινικές Διαδρομές Παρίων» που ολοκληρώθηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο.


Μετά τις ξεναγήσεις σε παραδοσιακά οινοποιεία του νησιού, τις παρουσιάσεις για την ιστορία του περίφημου παριανού οίνου, τις γευστικές δοκιμές κρασιών από γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών, την εμπειρία του τρύγου και του πατροπαράδοτου πατήματος των σταφυλιών, σειρά είχαν τα οινομαγειρέματα!
Επί του πρακτέου λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου, η «αυλαία» άνοιξε για τους ειδικούς της γαστρονομικής δημιουργίας με συστατικό τον οίνο!

Μεταξύ των προσκεκλημένων της εκδήλωσης, ήταν και ο καταξιωμένος σεφ και κριτής του Master Chef κ. Πάνος Ιωαννίδης, τον οποίο το κοινό απόλαυσε επί τω έργω και η απόλαυσή του έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν γεύτηκε τις μαγειρικές του οινοδημιουργίες!

Ο κ. Ιωαννίδης, προσιτός, χαμογελαστός και ευδιάθετος, μίλησε στην κάμερα του psts.gr για την Πάρο αποκαλύπτοντας την αγάπη του για τον τόπο τον οποίο όπως μας είπε, επισκέπτεται εδώ και είκοσι χρόνια.

Παρακολουθήστε τα όσα είπε ο κ. Ιωαννίδης οn camera…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos