Επέτειος Είκοσι Χρόνων Λειτουργίας για το Poseidon of Paros Hotel & Spa

17 Σεπτεμβρίου 2019 15:39

To Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι και οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Poseidon of Paros γιόρτασαν, με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας, τα 20 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξής του.

Η άρτια οργανωμένη εκδήλωση είχε πινελιές από τη δεκαετία του ‘90, όταν το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, με τη μουσική, τη διακόσμηση και τα εδέσματα να εγείρουν αναμνήσεις εκείνης της εποχής.

Οι παρευρισκόμενοι, πιστοί πελάτες του ξενοδοχείου, οι οποίοι κατέφθασαν από διάφορα μέρη της Ευρώπης για αυτήν την ξεχωριστή βραδιά, συνεργάτες και φίλοι, των οποίων η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χόρεψαν στους ρυθμούς της μπάντας Made in China, γεύτηκαν τις έντεχνες γαστρονομικές δημιουργίες του Chef του ξενοδοχείου, Mάκη Μητράκη και απόλαυσαν τα signature cocktails του Poseidon of Paros, σε μια ατμόσφαιρα καλοκαιρινή και ανέμελη, με κέφι και ζωντάνια.



Ο ιδρυτής του ξενοδοχείου, κος Τάκης Αμπατζής, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Πολλά έχουν αλλάξει από το 1999. Μεγαλώσαμε, ομορφύναμε και εξελιχθήκαμε. Ένα πράγμα παραμένει όμως το ίδιο μέχρι σήμερα: το «μεράκι» μας να μοιραζόμαστε το όραμά μας για την ελληνική φιλοξενία, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία διακοπών στην Πάρο. Όλοι μας στο Poseidon of Paros σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, με συνέπεια στις αρχές μας, να προσπαθούμε για την εξέλιξη της ποιότητας του ξενοδοχείου μας, ώστε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας για πολλές ακόμη δεκαετίες! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας!»

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής βραδιάς, τιμήθηκαν οι εργαζόμενοι που πλαισιώνουν το ξενοδοχείο πάνω από 15 χρόνια και ανακοινώθηκε ότι, στα πλαίσια της εξέλιξης και του εκσυγχρονισμού του, το Poseidon of Paros Hotel & Spa συνεχίζει πλέον την πορεία του ως ξενοδοχείο 5 αστέρων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos