Ανοδική τροχιά κίνησης στο Αεροδρόμιο Πάρου τον Σεπτέμβριο!

04 Οκτωβρίου 2019 19:52

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου, η κίνηση κατά τον φετινό Σεπτέμβρη κυμάνθηκε σε ανοδικά επίπεδα σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα των δύο προηγούμενων ετών.


Συγκεκριμένα, κατά τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα του 2019, 14.192 άτομα αφίχθησαν αεροπορικώς στο νησί, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τους 10.928 επισκέπτες του Σεπτεμβρίου του 2017 και από τους 13.666 αφιχθέντες τον Σεπτέμβριο του 2018.

Σύμφωνα με τα παραπάνω αριθμητικά στοιχεία τεκμαίρεται το συμπέρασμα ότι οι αεροπορικές αφίξεις στην Πάρο ακολουθούν χρονιά με τη χρονιά ανοδική πορεία καθώς ολοένα και περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν το αεροπλάνο για την μετάβασή τους στο νησί.

Σε ποσοστιαία τώρα έκφραση, η αύξηση της Σεπτεμβριάτικης κίνησης φέτος άγγιξε το ποσοστό του 4% σε σχέση με πέρσι και το 30% σε σχέση με το 2017.

Τα μη ευκαταφρόνητα αυτά ποσοστά, καταδεικνύουν ακόμη περισσότερο τον αυξητικό ρυθμό της κίνησης στο αεροδρόμιο της Πάρου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, ότι ο αριθμός των πτήσεων προς το νησί κινήθηκε και στις τρεις χρονιές (2017, 2018, 2019) στα ίδια περίπου επίπεδα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos