Η λαμπερή hair stylist αποχαιρέτησε την Πάτρα για ένα νέο ξεκίνημα στην Πάρο

09 Νοεμβρίου 2019 12:12

Η λαμπερή hair stylist αποχαιρέτησε την Πάτρα για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική κι επαγγελματική της ζωή. Δείτε φωτό από το γάμο της

Ντύθηκε νύφη στο νησί της Πάρου, πλαισιωμένη από καλούς πατρινούς φίλους, η κούκλα hair stylist Φωτεινή Τσαβαλά, για όσους αναρωτιούνται γιατί έκλεισε τις πόρτες του το κομμωτήριό της στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Πάνο Καρακώστα, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, απαρτίζοντας το team ονομαστών hot spots σε ελληνικά θέρετρα και ειδικά στην Πάρο. Όπως περιμέναμε, η Φωτεινή ήταν απίστευτα λαμπερή κι εντυπωσιακή με το νυφικό της και το νέο κοντό της κούρεμα. Με μπούστο από διαφάνεια και δαντέλα, φόρεσε μια γαμήλια τουαλέτα με πληθωρική, παραμυθένια φούστα και πελώρια «ουρά» που υπογράμμιζε μοναδικά τη λεπτή της μέση. Όπως μας είπε η ίδια, με το σύζυγό της γνωρίστηκαν στο Cavo Tagoo της Μυκόνου.

Γρήγορα αντιλήφθηκε πως την αγαπάει «όπως ακριβώς είναι» και είναι έτοιμος να μοιραστεί μαζί της ένα νέο τρόπο ζωής, με έντονους ρυθμούς μονάχα το καλοκαίρι. Ετσι, θα μπορεί να περνάει πολύ περισσότερο χρόνο με την κορούλα της Ειρήνη και να καταπιαστεί με τη δουλειά της πιο επιλεκτικά και με περισσότερο κέφι. Το καινούριο κομμωτήριό της στην Πάρο θα ανοίξει το Μάρτιο και θα ειδικεύεται σε γάμους που αφθονούν στο νησί. «Ο Πάνος μας αγαπάει, μας προσέχει και είναι απίστευτα υποστηρικτικός» μας ανέφερε η Φωτεινή. «Κάνω μια καινούρια αρχή στη ζωή μου».

Στην ρομαντική γαμήλια τελετή που έγινε στο εκκλησάκι του Barbarossa, κουμπάρα ήταν η συμπολίτισσα Τίνα Ρεμούνδου μαζί με την επίσης φίλη του ζεύγους Μανια Σιμιτζή, φωτογράφος ο Κώστας Σίνης, ενώ το χτένισμα της Φωτεινής είχε αναλάβει η συνεργάτιδά της στην Πάτρα Αθανασία Κανελλακοπούλου και το μακιγιάζ η γνωστή μακιγιέζ της Πάρου Μερσίνα Κεχαγιά. Τις ολόθερμες ευχές τους έδωσαν στους νεόνυμφους οι πατρινοί Ελενα Δούσκα, Δημήτρης Μάλλιας, Μαρία Αγουρίδη, Κωνσταντίνος Ρεμούνδος, Κώστας Δημόπουλος, Κώστας Σπυρόπουλος που ταξίδεψαν για το γάμο στην Πάρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos