Δέος! Νότιο Αιγαίο και Πάρος "ανάποδα" σε φωτό από το Διάστημα!

09 Δεκεμβρίου 2019 16:34

Μια καταπληκτική φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από το Διάστημα και απεικονίζει κατά μοναδικό τρόπο τη θάλασσα του Νοτίου Αιγαίου διάσπαρτη από τα νησιά μας, κάνει το γύρο του κόσμου!


Η φωτογραφία, παρότι δείχνει «ανάποδα» τις νησιωτικές περιοχές περιτριγυρισμένες από θάλασσα, είναι αρκετά ευκρινής και εντυπωσιακή, αν και η λήψη της έγινε από μεγάλη απόσταση. Μέσα στον διάστικτο χάρτη βρίσκεται φυσικά και το νησί της Πάρου!

Πραγματικό δέος προκαλεί η συγκεκριμένη φωτογραφία από το Διάστημα που μας χάρισε ο Ιταλός αστροναύτης Λούκα Παρμιτάνο ο οποίος εντυπωσιασμένος και ο ίδιος από τη «θέα» αναφέρει σε ανάρτησή του: «Η λάμψη του ήλιου αναδεικνύει την αλληλεπίδραση μεταξύ θάλασσας και στεριάς».

Πράγματι, το μοναδικό φως του Αιγαίου, κάνει τα νησιά μας να μοιάζουν με ήρεμες κουκκίδες γης που διακρίνονται από τη θάλασσα του Αρχιπελάγους η οποία τα αγκαλιάζει ως φόντο, στο μαγευτικό φωτογραφικό στιγμιότυπο…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos