Η κακοκαιρία στην Πάρο μεταδόθηκε μέσω του PSTS.GR παντού στην Ελλάδα και στον κόσμο!

08 Ιανουαρίου 2020 14:10

Είναι γνωστό ότι το psts.gr καταγράφει χρόνια τώρα τον παλμό της επικαιρότητας στο νησί της Πάρου και αποτελεί το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του νησιού που αποτελεί πρωτογενή πηγή για όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites και τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας της χώρας.

 

Για μία ακόμη φορά, ανάμεσα σε τόσες άλλες, η καταγραφή της πρόσφατης κακοκαιρίας στο νησί από το psts.gr, θέμα το οποίο αναρτήσαμε στις 6/1/2020, αναμεταδόθηκε από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας παντού στην χώρα και στον κόσμο ως κύρια είδηση και παρουσιάστηκε επίσης από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας:

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANELL στις 6/1/2020 και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Εκτός Γραμμής στον Alpha» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA στις 7/1/2020.

Το γεγονός ότι o «παλμός» του νησιού και οι εικόνες του «ταξιδεύουν» παντού χάρη στην έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη δουλειά του psts.gr, μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε.

Το psts.gr, εκπληρώνοντας τα υψηλά standards που θέτουν τα μεγάλα ενημερωτικά δίκτυα ώστε να αξιοποιήσουν ένα τοπικό μέσο ως πρωτογενή πηγή, πρωτοστατεί και συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του με τις ίδιες αξίες και τον ίδιο σεβασμό προς την αλήθεια της δημοσιογραφικής καταγραφής.



Όλοι εμείς στο psts.gr, ευχαριστούμε κατ΄αρχάς από καρδιάς όλους εσάς, τους επισκέπτες αναγνώστες μας, που μας περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας. Όχι μόνο δεν θα σας απογοητεύσουμε αλλά αυτή η εμπιστοσύνη θα γίνει εφαλτήριο συνέχειας και συνεχούς βελτίωσης για μας!

Σας ευχαριστούμε!!!

 

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά site

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos