Φάνηκε στην Πάρο το πρώτο πλοίο μετά από 4ήμερο «αποκλεισμό» λόγω καιρού…(Βίντεο)

09 Ιανουαρίου 2020 17:02

Από την Κυριακή 5/1 το μεσημέρι είχε να αγκυροβολήσει πλοίο στο λιμάνι της Πάρου.


Αιτία ήταν οι δυσμενείς συνθήκες θυελλωδών βορείων ανέμων της πρόσφατης κακοκαιρίας «Ηφαιστίωνας» οι οποίες επέβαλαν για λόγους ασφαλείας απαγορευτικό απόπλου που κράτησε τέσσερις μέρες!

Το πλοίο που κατέπλευσε πρώτο στην Πάρο την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου μετά τον 4ήμερο «αποκλεισμό» ήταν το Blue Star Delos, το οποίο αναχώρησε στις 9 περίπου το πρωί από Πειραιά και αφίχθη στο νησί γύρω στη 1 το μεσημέρι.

Το πολυήμερο απαγορευτικό στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, έγινε αισθητό στην Πάρο καθώς στο νησί άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες ελλείψεις στα καταστήματα και στα super markets.

Εξαιτίας τώρα της αναστάτωσης στα δρομολόγια, είναι εύλογο ότι το πλοίο Blue Star Delos δεν θα αναχωρήσει το απόγευμα τη συνήθη του ώρα για Πειραιά αλλά πιθανώς λίγες ώρες αργότερα.

Για το λόγο αυτό, όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν θα πρέπει να ενημερωθούν από το Λιμεναρχείο ή τα ταξιδιωτικά πρακτορεία για την ακριβή ώρα άφιξης του πλοίου στην Πάρο και αναχώρησής του με προορισμό τον Πειραιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

plastira 265x280