Πάρος: Μεγάλος «απών» το Καρναβάλι… Μεγάλο ωστόσο «παρών» από επισκέπτες του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας!

02 Μαρτίου 2020 21:00

Με ή χωρίς Καρναβαλικές εκδηλώσεις, το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας αποτελεί παραδοσιακά την πρώτη ανοιξιάτικη ανάπαυλα που οι περισσότεροι σπεύδουν να απολαύσουν μακριά από το κλεινόν άστυ.


Στις εκδρομικές αποδράσεις του τριημέρου, την τιμητική τους έχουν συνήθως τα νησιά, ανάμεσα σε αυτά και η Πάρος.

Αρκετή ήταν η κίνηση που παρατηρήθηκε σε παραλιακούς κυρίως προορισμούς της Πάρου που γέμισαν από επισκέπτες και εκδρομείς, προσδίδοντας στο νησί την αίσθηση μιας πρώιμης έναρξης της νέας σεζόν, στην αρχή της άνοιξης, ενάμισι μήνα πριν το Πάσχα.



Η συντριπτική πλειονότητα των επισκεπτών ήταν Έλληνες τουρίστες που κατέκλυσαν κυρίως τη Νάουσα, την Αλυκή, τον Αμπελά και το Πίσω Λιβάδι, παραθαλάσσια χωριά στα οποία παρατηρήθηκε ζωηρή κίνηση καθώς εκεί τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά προσφέροντας φρέσκους, διάσημους θαλασσομεζέδες σύμφωνα με την Σαρακοστιανή γαστρονομική παράδοση.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας 2 Μαρτίου, η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου κορυφώθηκε με τους εκδρομείς να επιβιβάζονται στα πλοία για το ταξίδι της επιστροφής…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos