Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης (19/11) σε εγκαταλελειμένο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα ευρήματα της σφυγμομέτρησης, όλοι οι νυν υπουργοί σε νευραλγικά πόστα, επιτυγχάνουν ακόμη και τα διπλάσια, σε πολλές περιπτώσεις, ποσοστά αποδοχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με κορυφαίο τον Νικ Καλάθη ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέσα στο Κάουνας την Ζαλγκίρις με 85-86.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα υπόθεση ανθρώπων μέσα σε φορτηγό ψυγείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Έσεξ της Αγγλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 78η θέση ανάμεσα στις 500 πιο καινοτόμες πόλεις του κόσμου καταλαμβάνει η Αθήνα για το 2019, με την αθηναϊκή πρωτεύουσα να χάνει, ωστόσο, 16 θέσεις από την προηγούμενη αξιολόγηση του Δείκτη Καινοτόμων Πόλεων του 2thinknow.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα ένας νεαρός Σπιζαετός πέφτει θύμα ηλεκτροπληξίας. Ταξίδεψε από την Άνδρο ως την Αλβανία για να πεθάνει στον Θεσσαλικό κάμπο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόφαση για τα αναδρομικά έλαβε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών. Διατάσσει την καταβολή τόκων για τα αναδρομικά του 2018. Αφορά στους ένστολους και σε υπαλλήλους των Ειδικών Μισθολογίων. Ωφελημένοι περίπου 300.000 δικαιούχοι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την πρόταση της ΝΔ στη Βουλή, για τη συνταγματική κατοχύρωση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, αποδεικνύεται στην πράξη ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός νοιάζονται πραγματικά για τους κοινωνικά πιο ευάλωτους, τονίζουν πηγές του Μαξίμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έβρεξε» πρόστιμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου το απόγευμα της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από την 1η Μαΐου για τη Σαντορίνη και 23 Μαΐου για την Κω

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos