Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Όλο το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του συλλόγου για τη διάρκεια των γιορτών έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι μεσογειακές χώρες υποστηρίζουν τη μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων από τη ναυτιλία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ειδική Υπηρεσία Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Τομέας Εσωτερικών) που υπάγεται ουσιαστικά στο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήδη, η εταιρεία αναζητεί τους κατάλληλους χώρους για να στεγάσει τα καταστήματά της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και το Μουσείο Μπενάκη εγκαινιάζουν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 την αρχαιολογική έκθεση «Από τον κόσμο του Ομήρου. Τήνος και Κυκλάδες στη Μυκηναϊκή εποχή», στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κοινότητα Νάουσας με το Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγο ή πολύ όλοι αναμένουμε το Δώρο Χριστουγέννων 2019 για να κλείσουμε τρύπες που έμειναν ανοιχτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Πότε, όμως, καταβάλλεται και πώς υπολογίζεται;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Τετάρτη (11/12) συνεχίζεται η τελευταία αγωνιστική του Champions League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η τροπολογία που κατέθεσε το ΜέΡΑ25 για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας δεν έγινε δεκτή. Οι νησιώτες βουλευτές της Ν.Δ δεν την υπερασπίστηκαν, απέφυγαν μάλιστα οποιαδήποτε εξήγηση ή αιτιολογία για την άρνησή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα που γιορτάζουν όλα τα παιδιά του κόσμου, ανεξαρτήτως φυλής και χρώματος, στην Ελλάδα των μεγάλων προσφυγικών ροών, η 11η Δεκεμβρίου οφείλει να είναι ημέρα αναγνώρισης της ευθύνης μας ως ενήλικες απέναντι σε όλα τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν, στην πατρίδα και τον τόπο μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos