Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Το πιο κλασικό γλυκό των Χριστουγέννων σε μια συνταγή που αποκλείεται να σας απογοητεύσει.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πλοία του Λιμενικού, του Πολεμικού Ναυτικού, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και δύο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας συμμετείχαν στη γιγαντιαία επιχείρηση διάσωσης ναυτικών ακυβέρνητου πλοίου στο Αιγαίο. Οι δραματικές στιγμές αποτυπώνονται σε βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισφραγίστηκε η νέα εποχή στην οποία εισέρχεται το ναυπηγείο Νεωρίου Σύρου, με την τελετή των εγκαινίων η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πλήρη υποστήριξή του και την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα για τις θαλάσσιες ζώνες της, καθώς και την αντίθεση του σε κάθε απόπειρα παραβίασης αυτών των δικαιωμάτων της, εκφράζει το Ισραήλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για 18 Ινδούς και 1 Τούρκο, σύμφωνα με την εταιρεία στην οποία ανήκει το δεξαμενόπλοιο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Εντός χρονοδιαγράμματος, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέταρτο τρίμηνο του 2020, προχωρά η υλοποίηση της Γ΄ Φάσης της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης των Κυκλάδων από τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα σχόλια του παρουσιαστή και του πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής του στον ΣΚΑΪ για τη φοιτήτρια του ΑΠΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια σιωπηρή διαφωνία είχαν η 93χρονη βασίλισσα Ελισάβετ με την 69χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Άννα κατά τη διάρκεια του χθεσινού δείπνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, μπροστά στα μάτια του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει ένα εορταστικό εργαστήρι κοσμημάτων, για ενήλικες, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (04/12) περιλαμβάνει εμβόλιμες αγωνιστικές σε Βρετανία και Γαλλία και αγώνες για τους θεσμούς των Κυπέλλων σε Αγγλία και Βέλγιο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos