ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2433)

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Πάρου, μία ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση στα πλαίσια της Χάρτας Ισότητας.

Καλείσθε την 20η Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Η δημοτική παράταξη, «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον», εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια στον Αθλητικό Όμιλο Πάρου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Στις 4/6/18 ημέρα Δευτέρα, μετά από πρωτοβουλία των τριών φορέων (Ο.ΠΑ.Σ., Σύλλογος Παρίων-Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή» και Σύλλογος παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου) και μετά την κατάθεση της πρότασης του Αγροκηπίου - Βιωματικό πάρκο στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για μονοθεματική συζήτηση την 1/6/2018, έγινε συνάντηση όλων των συλλόγων και φορέων, που με απόφαση των Δ.Σ. τους στηρίζουν την πρόταση αυτή, για να συζητηθεί το επόμενο βήμα δράσης.

Mε ένα δελτίο τύπου της παράταξής του, ο Δήμαρχος επιχειρεί με 333 λέξεις να ανατρέψει την πραγματικότητα σχετικά με τις αποφάσεις του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου αλλά και τα αποτελέσματα της πολιτικής του στη Παροικιά.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου κ. Σκούρτη, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου μετατίθεται για την ερχόμενη Τρίτη 19/06, στις 18:30, λόγω ανωτέρας βίας,

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos