ΠΟΛΙΤΙΚΗ (2015)

Mόνο ως άστοχη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την ανακοίνωση της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου, με την οποία προτρέπεται η εγγραφή ιδιωτών στη γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης καταλυμάτων airbnb καθώς μάλιστα, όπως διατυπώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, έτσι προωθείται η τουριστική προβολή του νησιού.

Ο Δήμος Πάρου εκφράζει τα συγχαρητήριά του για τις διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάρου (Ν.Ο.Π) στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης κατηγοριών optimist & laser 4.7.

Ο Δήμος Πάρου μέσω της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης θα συμμετάσχει στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Μιλάνο – BIT 2-4 Απριλίου 2017.

Σας προσκαλούμε στις 29 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία ενόψει του Πάσχα και της τουριστικής περιόδου».

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου & Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στις εορταστικές εκδηλώσεις στις 24 & 25 Μαρτίου 2017

Χαιρετίζουμε τη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του παριανού λαού,

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή