Πάρος: Την παραίτηση της Αντιπροέδρου της Τουριστικής Επιτροπής ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

09 Αυγούστου 2013 13:51
...ζητάει με σημερινό της δελτίο τύπου η Δημοτική Παράταξη Πάρος ΑΞΙΑ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Δήλωση της Πάρος ΑΞΙΑ για το θέμα της ξενάγησης στην Παροικιά

Μετά από τις πολλές διαμαρτυρίες επαγγελματιών και κατοίκων του παραδοσιακού οικισμού της Παροικιάς, σχετικά με το πρόβλημα της ξενάγησης στην Παροικιά, δηλώνουμε τα εξής.

1. Κατά την άποψή μας, η πρωτοβουλία για την έναρξη του προγράμματος ξεναγήσεων εντός Παροικιάς είναι προς την σωστή κατεύθυνση για την αναβάθμιση του παραδοσιακού οικισμού της Παροικιάς, όμως δεν είναι αρκετή από μόνη της να δώσει στην Παροικιά την ώθηση που χρειάζεται, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης ποιοτικού τουρισμού.

2. Η πρωτοβουλία αυτή θα πρέπει να επεκταθεί σε όλους τους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού, γιατί οι παραδοσιακοί οικισμοί μας, με το εξαιρετικό φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον τους, αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα και την αιχμή του δόρατος της οικονομίας του νησιού μας.

3.Η πρωτοφανής, αήθης, και πέρα από κάθε επαγγελματική και συνδικαλιστική δεοντολογία επίθεση της Αντιπροέδρου της Τουριστικής Επιτροπής , προς την διορισθείσα γι αυτό το σκοπό εποχική υπάλληλο του Δήμου, όχι μόνο εκθέτει την Δημοτική Αρχή που την διόρισε στην θέση της Αντιπροέδρου της Τουριστικής Επιτροπής , αλλά θέτει σε κίνδυνο τον ίδιο το τουρισμό μας, αφού είναι σαφές ότι τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στην υποβάθμιση του νησιού μας.

4.Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος οφείλουν να αφήσουν την διγλωσσία κατά μέρος – δεν αρκεί μεμονωμένη δήλωση στήριξη της εποχικής υπαλλήλου από την Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής- αλλά να πράξουν το αυτονόητο .Να ζητήσουν την παραίτηση της Αντιπροέδρου της Τουριστικής Επιτροπής ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .

5.Η τοπική μας κοινωνία δεν ανέχεται πλέον την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος από τέτοιους αξιωματούχους της Δημοτικής Αρχής που αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι νοιάζονται μόνο για την υπεράσπιση των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων τους .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos