×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» συμφωνεί με το debate

05 Μαϊος 2014 21:40

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα, 5 Μαΐου 2014, η «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» τονίζονται τα εξής:

Είναι προφανές ότι η πρόταση του κ. Βλαχογιάννηπρος όλους τους υποψήφιους δημάρχους για τη διεξαγωγή ανοικτής συζήτησης (debate), έχει άλλους αποδέκτες και όχι την «Λαϊκή Συσπείρωση». Εμείς είμαστε σύμφωνοι με όρους και προϋποθέσεις ισότιμης συμμετοχής όλων σε αυτή.

Είναι ακόμα προφανές ότι σχετικά με το θέμα της μείωσης του χρόνου απαγόρευσης φορτοεκφόρτωσης αδρανών υλικών στο λιμάνι Παροικιάς, κατά τους θερινούς μήνες, από τα «σπλάχνα» της παράταξης του επιχειρήθηκε η ανατροπή της σχετικής κανονιστικής απόφασης στο παρελθόν. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.

Αν τώρα οι χθεσινοί συνεργάτες έγιναν «αντίπαλοι», αυτό είναι πρόβλημα δικό τους και όχι της παριανής κοινωνίας. Ας μην «πετάει την μπάλα στην εξέδρα» ο κ. Βλαχογιάννης, γιατί αυτός και οι συνεργάτες του, πρώην και νυν, είναι υπόλογοι για την απραξία στο ζήτημα του εμπορικού λιμανιού εδώ και πολλά χρόνια.

Η δική μαςθέση σχετικά με την κανονιστική παραμένει αμετακίνητη. Περιμένουμε τις θέσεις των υπολοίπων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos