«Σάρωσε» ο Γιάννης Ραγκούσης στην Πάρο - στην ιδιαίτερη πατρίδα του – για την ανάδειξη του επικεφαλής της Κεντροαριστεράς!

12 Νοέμβριος 2017 22:35

Η ιδιαίτερή του πατρίδα η Πάρος, τίμησε τον Γιάννη Ραγκούση, με τις ψήφους των πολιτών της προς το πρόσωπό του. στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Οι κάλπες στο Παλιό Επαρχείο της Παροικίας έκλεισαν και ο Γιάννης Ραγκούσης έλαβε μετά από τη μεγάλη συμμετοχή για τα δεδομένα της Πάρου των 349 συνολικά ψηφισάντων, 278 ψήφους!

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών στην Πάρο διαμορφώθηκαν ως εξής:

Νίκος Ανδρουλάκης 13
Κωνσταντίνος Γάτσιος 5
Φώφη Γεννηματά 31
Σταύρος Θεοδωράκης 7
Γιώργος Καμίνης 10
Γιάννης Μανιάτης 2
Απόστολος Πόντας 0
Γιάννης Ραγκούσης 278
Δημήτρης Τζιώτης 0
Λευκά:3

Ο Γιάννης Ραγκούσης σε δήλωσή του σχετικά με την αθρόα πανελλήνια προσέλευση της 12ης Νοεμβρίου για την εκλογή του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς ανάφερε τα εξής:

« Αυτό που συνέβη απόψε είναι ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός για τη χώρα, ένα γεγονός ιστορικών διαστάσεων για την προοδευτική παράταξη. Όλα ξεκίνησαν στις 2 Ιουλίου στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η πίστη στην ενότητα και η αποφασιστικότητα για το στόχο είναι που μας οδήγησαν ως εδώ. Είναι μεγάλη η ευθύνη που αναθέτουν στις πλάτες όλων μας – μηδενός εξαιρουμένου – οι χιλιάδες πολίτες οι οποίοι σήμερα ίδρυσαν τη νέα προοδευτική παράταξη. Είναι βαθιά και μεγάλη η προσωπική μου συγκίνηση».

Κυριάκος Μητσοτάκης: H διαδικασία στην κεντροαριστερά αποτελεί «οξυγόνο για την Δημοκρατία»

Κλείδωσε το αποτέλεσμα - περισσότερα εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos