Λ. Σ. Πάρου: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απέναντι στα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών απάντησε με καταστολή και αυταρχισμό

12 Ιανουαρίου 2019 19:01

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απέναντι στα δίκαια αιτήατα των εκαπιδευτικών απάντησε με καταστολή και αυταρχισμό

Η χθεσινή άγρια επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος των εκπαιδευτικών είχε σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή, της εκπαιδευτικού Θεοδώρας Δριμάλα, μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ και στελέχους του ΠΑΜΕ .

Οι κυβερνητικές εξαγγελίες για το σύστημα διορισμών των εκπαιδευτικών όχι απλώς δε λύνουν, αλλά συντηρούν και παγιώνουν το άθλιο καθεστώς της αδιοριστίας για χιλιάδες αναπληρωτές αλλά και απόφοιτους των σχολών και φυσικά δεν λύνουν το πρόβλημα των χιλιάδων κενών στα σχολεία.


Ακόμα και σήμερα, στο κουτσουρεμένο σχολείο των περικοπών και των τεράστιων ελλείψεων, απαιτούνται πάνω από 30.000 συμβασιούχοι για να εμφανιστεί μια υποτυπώδης εικόνα "κανονικότητας"!
Τα αιτήματά των εκπαιδευτικών και των αναπληρωτών είναι αιτήματα των γονέων, των μαθητών, ολόκληρου του λαού και των φορέων του για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για 30.000 άμεσους μόνιμους διορισμούς, που είναι απαραίτητοι για τη στοιχειώδη λειτουργία των σχολείων.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εκπαιδευτικών, παλεύουμε μαζί τους για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα, για το σχολειό που δικαιούμαστε!

Πάρος 12-01-19

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos