K.Ροκονίδας: «Να ξέρετε ότι πηγαίνοντας προς τις εκλογές θα αρχίσουν να χάνονται τα χαμόγελα όλων αυτών που είναι γραπωμένοι στην εξουσία σε τοπικό επίπεδο» (Βίντεο)

09 Φεβρουαρίου 2019 14:45

Παρουσία αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ Πάρου με θέμα: «Η εκλογική αναμέτρηση για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση και η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ».


Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Γιάννης Ντουνιαδάκης και ο κ. Κώστας Ροκονίδας υποψήφιος Δήμαρχος Πάρου.



Ο κ. Ντουνιαδάκης, Υποναύαρχος ΠΝ ε.α., απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Πολέμου που υπηρέτησε ως επιτελής και ως κυβερνήτης σε πολεμικά πλοία και ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ, μίλησε εφ΄ολης της ύλης.

Ο κ. Ροκονίδας σε τοποθέτησή του αναφέρθηκε στα θέματα του νησιού και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με ζητήματα επικαιρότητας που αφορούν στην Πάρο.

Παρακολουθήστε σε βίντεο την εκδήλωση και τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των υποψηφίων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου.



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos