Γεώργιος Μπαρμπαρίγος: Επιμένω στην αξιοπρέπεια

08 Μαϊος 2019 18:47

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διάβασα την επιβεβαίωση της ανακοίνωσής μου από τους «ΠΑΡΟΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ» και κατ΄ επέκταση από το Δήμο Πάρου, περί έλλειψης προσωπικού καθαριότητας και της ανικανότητας του Δήμου να ανταποκριθεί για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Αποδέχονται επίσης ότι η Νάουσα παραμένει καθαρή με τη συνεργασία και τις φιλότιμες προσπάθειες των κατοίκων της, μετά από την απουσία, λόγω υγείας και του ενός υπαλλήλου που μας είχε απομείνει.

Φυσικά, στο κάλεσμα προς τους συμπολίτες μου για την καθαριότητα, το οποίο κάνω κάθε χρόνο (χωρίς να σχολιαστεί από κανέναν μέχρι σήμερα), δεν γίνεται καμία αναφορά για τις ευθύνες του Δήμου Πάρου, όσον αφορά τις ενέργειες που έπρεπε να είχε κάνει, έτσι ώστε να προλάβει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και να δώσει λύση. Επιμένουν με τις πράξεις τους να αγνοούν ότι η Νάουσα αποτελεί πόλο έλξης της Πάρου.

Εδώ, ο Δήμος Πάρου, με την, μέχρι σήμερα, τακτική του, έχει γίνει πρωταθλητής στις εργολαβίες και στις απευθείας αναθέσεις.
Για την Νάουσα, δηλαδή, δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ, προκειμένου να κάνει μία ανάθεση, για να μείνει ο τόπο μας καθαρός, μέχρι να έρθει προσωπικό???

Έτσι ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να οραματίζονται την προβολή της Νάουσας οι «ΠΑΡΟΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ»?
Με ιδιαίτερη απορία και δυσαρέσκεια, διάβασα τις εκφράσεις με τις οποίες απευθύνονται στο πρόσωπό μου. Ατυχώς, την τελευταία περίοδο και από το συγκεκριμένο συνδυασμό μετά των εκπροσώπων του, οι επιθέσεις προς το Γιώργο Μπαρμπαρίγο, γίνονται όλο και πιο συχνές και αήθεις.
Είναι βέβαιο ότι ενοχλεί το έργο που έγινε μέχρι σήμερα, το οποίο υλοποιήθηκε μετά από προσωπική φροντίδα, όραμα, ενδιαφέρον και μεράκι για το τόπο μου!!!
Αλλά ούτε αυτό με ενοχλεί.

Αντιθέτως με δικαιώνει, όσο κι αν βάλλομαι, το γεγονός, ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός και ο επικεφαλής του έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Έδειξαν τον φαιδρό, τον αυταρχικό και απαξιωτικό τρόπο που μεταχειρίζονταν και ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ να μεταχειρίζονται, τους θεσμούς και τους πολίτες.

Δε θ΄ απαντήσω στις ύβρεις και τα ψέματα τους, γιατί προσπαθούν, Δήμος και υποψήφιος Συνδυασμός, να καλύψουν την επί σειρά ετών ανικανότητά και απραξία τους στη Νάουσα.
Ο κόσμος της Νάουσας βλέπει, τους έμαθε και ξέρει.

Θα τους πω μόνον ότι με τις ύβρεις στο πρόσωπό μου, που τυγχάνει να είμαι εκλεγμένος σύμβουλος από τους συμπολίτες μου και Πρόεδρος της Δ.Κ. Νάουσας, εκπροσωπώντας θεσμικά το τόπο μου και τους κατοίκους του, όπου χρειάζεται, αυτό που πετυχαίνουν είναι να εκτίθενται.
Χαρακτηρίζοντας με λοιπόν ως τυχοδιώχτη, κύριοι «ΠΑΡΟΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ» και της διοίκησης του Δήμου μας, αποκαλείτε με τον το ίδιο χαρακτηρισμό και τους κατοίκους της Νάουσας.
Η απάντηση λοιπόν θα σας δοθεί όπως σας αξίζει στις 26 του Μάη απ΄ όλους αυτούς τους συμπολίτες, τους οποίους σήμερα αποκαλείτε τυχοδιώκτες, ψηφίζοντας και αναδεικνύοντας τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ πρώτη δύναμη στη Νάουσα, έτσι ώστε ν΄ αλλάξουμε σελίδα και ν΄ αποκαταστήσουμε την ενότητα και τη συνοχή στο τόπο μας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΝΑΟΥΣΑΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos