Πάρος: Η ώρα της ευθύνης. Εκλογή προσώπων για την ανάληψη θεσμικών θέσεων στο Δήμο Πάρου…

31 Αυγούστου 2019 19:36

Μετά την ορκωμοσία του Δημάρχου Πάρου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις εκλογές της 26ης Μαϊου, έφθασε η ώρα της εκλογής και της τοποθέτησης των προσώπων που θα παίξουν ρόλο – κλειδί στην υλοποίηση της πολιτικής της παράταξης της πλειοψηφίας, η ώρα δηλαδή της ευθύνης στη διαμοίραση αρμοδιοτήτων.


Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, πρόκειται να εκλεγούν οι Πρόεδροι και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αλλά και να οριστούν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι έκοψαν πρώτοι το «νήμα» σε αριθμούς σταυρών στο νικητήριο ψηφοδέλτιο θα αναλάβουν θέσεις Αντιδημάρχων. Έτσι λοιπόν, η κα. Δ. Σαρρή, ο κ. Β. Ρούσσος και ο κ. Η. Κουντρομιχάλης προορίζονται για Αντιδήμαρχοι. Για την παρθενική στο Δήμο Πάρου θέση του Αντιδημάρχου Παροικίας, επικρατέστερο είναι το όνομα του κ. Π. Κεμπάμπη.

Ένα όνομα – έκπληξη που πιθανότατα θα αναλάβει την Προεδρία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου είναι αυτό του κ. Π. Πετρόπουλου. Ο κ. Πετρόπουλος, 26χρονος νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, θα έχει την πρωτιά του νεότερου σε ηλικία Προέδρου του Δ.Σ. στην μέχρι τώρα ιστορία του θεσμού στο νησί.

Έκπληξη ωστόσο δεν αποτελούν τα ονόματα του κ. Στ. Καραχάλιου για την Προεδρία του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου καθώς και το όνομα του κ. Γ. Πούλιου για την Προεδρία της ΔΕΥΑΠ. Τέλος, ο κ. Μ. Λεοντής, φέρεται ως ο επικρατέστερος επικεφαλής για τη θέση του Προέδρου της Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης.

Ίδωμεν… Σε λιγότερο από 24 ώρες θα γνωρίζουμε τα θεσμικά πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης ολοκληρώνοντας τις διαδικασίες έναρξης της νέας δημαρχιακής θητείας υπό τον κ. Μάρκο Κωβαίο για μια ακόμα τετραετία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos