Τοποθέτηση αυτόματου απινιδωτή 24ωρης ετοιμότητας στη Νάουσα

05 Σεπτεμβρίου 2019 17:43

Η τοποθέτηση αυτόματου απινιδωτή 24ωρης ετοιμότητας στη Νάουσα, για την αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών, κατοίκων και τουριστών, είναι γεγονός.


Το μηχάνημα τοποθετήθηκε έξω από το Δημοτικό κτήριο που βρίσκεται απέναντι από τη γέφυρα της Νάουσας και είναι πλέον διαθέσιμος προς χρήση.

Οι απινιδωτές σώζουν ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή, μέσω ηλεκτρικής διέγερσης και την επαναφορά του κανονικού ρυθμού της καρδιάς.

Μπορεί να τους χειριστεί γιατρός, διασώστης, ναυαγοσώστης και εν γένει όποιος κατέχει γνώσεις πρώτων βοηθειών και έχει εκπαιδευτεί σε χρήση απινίδωσης (AED). Η χρήση του ενισχύει την υγειονομική κάλυψη των κατοίκων και παρέχει μία επιπλέον αίσθηση ασφάλειας για όλες τις ηλικίες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, για την έμπρακτη στήριξή του στους συμπολίτες μας, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Π.Π.Α. κ. Μικέ Λεοντή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Π.Π.Α. για την ευγενική τους προσφορά, καθώς και τον κ. Πέτρο Φαν. Αλιπράντη για την τοποθέτησή του. Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που θα σπεύσετε στο άμεσο μέλλον, να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, για τη σωστή χρήση του.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Κοινότητας Νάουσας
Μπαφίτης Παντελής

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos