Μπαράζ επαφών και συναντήσεων του Δημάρχου Πάρου στην Αθήνα για φλέγοντα ζητήματα του νησιού…

03 Οκτωβρίου 2019 01:38

Στην Αθήνα μεταβαίνει αυτές τις ημέρες ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, προκειμένου να έχει επαφές και συναντήσεις με αρμόδιους παράγοντες και φορείς της πολιτείας για το σκοπό της επιτάχυνσης έργων που αφορούν στο νησί της Πάρου.


Κατά την ολιγοήμερη επίσκεψή του, ο Δήμαρχος ;σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα μεταβεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, στον Ε.Ο.Τ. και στο Υπουργείο Εσωτερικών και θα θέσει υπόψη των καθ΄ύλην αρμόδιων των εν λόγω υπουργείων, το ζήτημα των συμβασιούχων του Δήμου Πάρου, το πρόβλημα των κατακρημνίσεων στην Ανατολική Πάρο, το ζήτημα των αλιευτικών καταφυγίων στο νησί καθώς και το θέμα του λιμανιού της Παροικίας που βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης.

Στον μαραθώνιο των συναντήσεών του στην πρωτεύουσα, ο κ. Κωβαίος θα συνοδεύεται από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου κ. Καραχάλιο καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Η επίσκεψη και οι συζητήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα περίπου τριών ημερών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos