Ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Πάρου

11 Δεκεμβρίου 2019 16:38

Η Κοινότητα Νάουσας με το Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Πάρου


και με μηχανήματα έργου του Δήμου και ιδιωτικά, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κουντρομιχάλη Ηλία, τις τελευταίες ημέρες καταβάλει μια μεγάλη προσπάθεια προκειμένου ο χώρος μεταφόρτωσης ανακυκλώσιμων υλικών και ογκωδών αντικειμένων που λειτουργεί στο ποτάμι, να εκκενωθεί εντελώς και να καθαρισθεί από τα υπάρχοντα υλικά, με την προοπτική ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα να σταματήσει δια παντός η χρησιμοποίησή του.

Ήδη από την Δημοτική αρχή έχει εξευρεθεί νέος χώρος μακριά από το χωριό και βρισκόμαστε στο στάδιο των διαδικασιών απόκτησής του. Έως ότου όμως γίνει η μεταφορά του χώρου, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τους κατοίκους, επιχειρηματίες και συνεργεία ανακαίνισης κατοικιών-επιχειρήσεων ότι, από σήμερα και στο εξής η μεταφορά των πάσης φύσεως υλικών στον υπάρχοντα χώρο , θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ μετά από τηλεφωνική συνεννόηση των πολιτών κ.λ.π με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου στο τηλ. 2284024059, στην οποία και θα γνωστοποιείται το είδος των υλικών και η ποσότητα.

Από την υπηρεσία του Δήμου θα δίνονται οδηγίες για τα σημεία παράδοσης των υλικών και το ωράριο λειτουργίας. Στον σημερινό χώρο στο ποτάμι υλικά θα παραδίδονται καθημερινά από τις 08.00 έως 13.00 εκτός Κυριακής. Τα υλικά θα απορρίπτονται παρουσία υπαλλήλου της Κοινότητας και εφόσον έχει προηγηθεί ο διαχωρισμός τους από τον παραδίδοντα.

Από την Δημοτική Αστυνομία, την Ελληνική Αστυνομία και την Κοινότητα, θα γίνονται καθημερινά αυστηροί έλεγχοι σε οικοδομές και ανακαινιζόμενες επιχειρήσεις και κατοικίες, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος και ο τόπος παράδοσης των υλικών που προκύπτουν από τις εργασίες.

Υπενθυμίζεται ότι σημεία παράδοσης-παραλαβής ανακυκλώσιμων υλικών λειτουργούν και στα παρακάτω σημεία:
1. Μπάζα, περιοχή Αγ. Βλάση Χριστόφορος Γεώργιος 2284042798
2. Σίδερα, περιοχή Αγ. Βλάση Χριστόφορος Γεώργιος 2284042798
3. Στρώματα, περιοχή Αγ. Βλάση Χριστόφορος Γεώργιος 2284042798
4. Κλαδιά, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Παροικιά 2284022179
5. Πλαστικά-Χαρτικά ΚΔΑΥ Αγ. Βλάση Χριστόφορος Γεώργιος 2284042798

6. Ηλεκτρικές συσκευές, μπαταρίες, λαμπτήρες, Δημοτικό αμαξοστάσιο Παροικιά (δίπλα στην Πυροσβεστική υπηρεσία).
Η Κοινότητα Νάουσας καλεί όλους τους κατοίκους του χωριού να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, τηρώντας πιστά τις οδηγίες , αλλά και καταγγέλλοντας άμεσα κάθε ασυνείδητο και ανεύθυνο που πετάει διάφορα υλικά στους δρόμους και στα χωράφια χωρίς να σέβεται το χωριό και τους συνανθρώπους του.

Κάθε περίπτωση μη σεβασμού του χωριού θα τιμωρείται με αυστηρά πρόστιμα και με ποινική δίωξη.
Όλοι μαζί για μια Νάουσα που μας αξίζει.

Νάουσα 11-12-19
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Κοινότητας Νάουσας
Μπαφίτης Παντελής

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos