Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Υπενθυμίζεται στους κατοίκους τού νησιού ότι η αντιπυρική περίοδος λήγει την 1η Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις η Τουρκία στην βόρεια Σύνορα με την Συρία με την κωδική ονομασία «Πηγή της Ειρήνης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντός του 2019 πρόκειται να σταλεί το αίτημα στο ΑΣΕΠ για 2.450 προλήψεις στην υγεία που είχε δρομολογήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Πρόκειται στη ουσία για την συνέχεια της προκήρυξης 2Κ/2019 για 1.116 μόνιμες θέσεις επικουρικού προσωπικού στην υγεία, η οποία ήδη έχει ανακοινωθεί από το ΑΣΕΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ'' Ν.Π. 12393, το οποίο βρισκόταν προσδεδεμένο στον οικείο λιμένα, για βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή, με αποτέλεσμα την αδυναμία εκκίνησης αυτής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια ανάρτηση στο Τwitter, o Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη βόρεια Συρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι επενδυτές για πρώτη φορά πληρώνουν για να αγοράσουν ελληνικούς τίτλους! – Eπιτόκιο -0,02% για τρίμηνα έντοκα ομόλογα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας - Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων, Κώστας Μπιζάς είχε σειρά συναντήσεων εργασίας για θέματα της αρμοδιότητας του, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι άνδρες του Λιμενικού έπαθαν σοκ αντικρίζοντας δυο σορούς μέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μητέρα και γιο. Σε βάθος 32 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπληκτοι έμειναν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ισθμό της Κορίνθου, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη διέλευση του εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου «Braemar», του στόλου της «Fred. Olsen Cruise Lines», από τη διώρυγα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 46ης Γενικής Συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν)., που φιλοξένησε το Επιμελητήριο Εύβοιας στην Χαλκίδα, από την Παρασκευή, 4 έως και την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos