Κυριακή, 26 Μαϊος 2019 - Psts.gr

Καταμέτρηση των εκλογικών τμημάτων με ενσωμάτωση 29,67%

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα φαίνεται να επικρατεί η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για εμάς από την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές για την Πάρο κι Αντίπαρο. Στις 26 Μαΐου 2019, η πλειοψηφία των πολιτών των νησιών μας, αποδοκίμασε την Πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο αγώνας μας συνεχίζεται σθεναρά μέχρι η Νέα Δημοκρατία να γίνει κυβέρνηση για να μπορεί να ανασάνει ξανά η χώρα μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι μία ξεκάθαρη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κεντροδεξιάς! Η Νέα Δημοκρατία είναι από σήμερα η πρώτη πολιτική δύναμη του τόπου και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί μια αδιαμφισβήτητη ήττα. Το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την πολιτική αλλαγή έγινε! Προχωράμε ακόμη πιο δυνατά!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα νέο πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται στη χώρα μετά τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η καταμέτρηση των ψήφων στο νησί της Πάρου ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα αποτελέσματα Δήμαρχος Πάρου επανεκλέγεται ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη» κ. Μάρκος Κωβαίος με ποσοστό 53%.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή, 26 Μαϊος 2019 23:01

Δήμαρχος Πάρου ο Μάρκος Κωβαίος

Περισσότερα σε λίγο....

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ποσοστό 56,29% προηγείται ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τη ροή αποτελεσμάτων στα εκλογικά τμήματα της Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ηλεκτρονική εφημερίδα PSTS.GR εγκαινίασε για πρώτη φορά στην Πάρο την εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος με βάση EXIT POLL που διενήργησε στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos