ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1373)

Με πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις στην Παροικία...

Μόλις έπεσε το βράδυ του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου, ο παραδοσιακός οικισμός της πρωτεύουσας της Πάρου πήρε ζωή, λάμποντας από τη γιορτινή διάθεση του τεράστιου πλήθους κόσμου που τον γέμισε ασφυκτικά για να βιώσει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που φιλοξένησε!

Τη γιορτινή της αγκαλιά, που μέσα της έκλεινε πλήθος Χριστουγεννιάτικων εκπλήξεων, άνοιξε η Αλυκή της Πάρου το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου!

Μια σπουδαία εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, Ακαδημίας 50.

Είναι η πιο διάσημη παγκοσμίως Χριστουγεννιάτικη ιστορία! Απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες και βασίζεται στο εξαιρετικό κείμενο του σπουδαίου Κάρολου Ντίκενς!

Η Αλυκή φορά τα γιορτινά της και υποδέχεται τις Άγιες Ημέρες με διήμερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γοητεύσουν μικρούς και μεγάλους!

Την Παρασκεύη 07/12 στις 20:45 η Κινηματογραφική Λέσχη του Αρχίλοχου θα προβάλει την ταινία ''Πρόσωπα & Ιστορίες - Visages Villages / Faces Places''

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

as parou 265x280