ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1194)

Ξεκινούν τα μαθήματα ζωγραφικής και σχεδίου

Με μια λιτή αλλά ουσιαστική από πλευράς νοήματος τελετή, έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου η αυλαία της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία διεξήχθη στην Πάρο.

Μετά από αιτήματα πολλών φίλων της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το έργο της κατά τη διάρκεια της 29ης Συνάντησης, προγραμματίστηκε μια ακόμα παράσταση του έργου

Για τους κατοίκους του ιστορικού κέντρου της Αθήνας η Νεάπολη αποτελεί κάτι περισσότερο από μια συνοικία.

Μια από τις συγκλονιστικότερες παραστάσεις που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στην Πάρο, δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου στην Αίθουσα του ΕΠΑ.Λ στην Παροικία. Επρόκειτο για το θρυλικό έργο «Βότκα Μολότωφ» του Νηλ Σάιμον που παρουσιάστηκε επί σκηνής από το Θεατρικό Όμιλο Σύρου «Ο Σουρής».

Μια όμορφη βραδιά μουσικής ψυχαγωγίας, διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου το ξενοδοχείο Porto Paros προς τιμήν των φιλοξενούμενων στην Πάρο θιάσων που μετέχουν στην 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο νησί.

Ασφυκτικά γεμίζουν κάθε βράδυ οι αίθουσες που φιλοξενούν τις θεατρικές παραστάσεις στο νησί της Πάρου, στο πλαίσιο της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή