ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1250)

Άυριο, Παρασκεύη 23/02 στις 20:45 η Κινηματογραφική Λέσχη του Αρχίλοχου προβάλει την ταινία ''Τζάνγκο, Ο Βασιλιάς του Σουίνγκ (Django)''

Ο "ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ" ή "ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ", το ομώνυμο θεατρικό των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου, η παράσταση φαινόμενο που γυρίστηκε για τον κινηματογράφο το 1963, με τεράστια επιτυχία και με ατάκες που εκτοξεύονταν σε ρυθμό

Σήμερα Παρασκευή 16/02 δεν θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας στην αίθουσα του Αρχίλοχου λόγο των ημερών της Αποκριάς!

Με 4 βραβεία στις «αποσκευές» τους, την αγάπη των ανθρώπων της Κρήτης και την φιλοξενία, επέστρεψαν από το Ηράκλειο Κρήτης και το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας Πάρου.Η Ναουσαίϊκη ομάδα συμμετείχε στο Φεστιβάλ με την παράσταση «Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;» της Χρύσας Σπηλιώτη σε σκηνοθεσία των Λευτέρη Μενέγου και Υπαπαντής Ρούσσου.

Τα συστατικά της μεγάλης αποκριάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Παροικία της Πάρου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ήταν εγγύηση επιτυχίας για ένα μεγάλο, ζωηρό πάρτι που σκόρπισε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και πρόσφερε απλόχερα διασκέδαση!

Η μεγάλη εκδήλωση που ετοιμάζει και παρουσιάζει στο παριανό κοινό εδώ και πολλά χρόνια το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» είχε φέτος ξεχωριστή επιτυχία. Μέλη και φίλοι του Συγκροτήματος γέμισαν το κέντρο «Μινώα» Νάουσας για να δουν μικρούς και μεγάλους να παρουσιάζουν αποκριάτικά θέματα και χορούς με ζωντανή μουσική και πολλά παριανά αποκριάτικα παιχνίδια.

Με μια μεγάλη χορευτική παράσταση με έντονο αποκριάτικο χρώμα και υπό τον τίτλο "Ορίσατε να αποκρεώσουμε" υποδέχεται ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας το 2018, τη χρονιά κατά την οποία συμπληρώνει αισίως τα τριάντα χρόνια από την ίδρυσή του. Χορευτές από όλες τις ομάδες του συλλόγου θα παρουσιάσουν χορούς, δρώμενα και έθιμα από την Πάρο, τη Νάξο, την Κοζάνη, τη Θεσσαλία και τη Θράκη σε καλλιτεχνική επιμέλεια του χοροδιδάσκαλου Θάνου Σαμπάνη, ενώ μια ξεχωριστή νότα θα δώσει το θέατρο σκιών από τον καραγκιοζοπαίκτη Κωνσταντίνο Ντούμπα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή