Αρχιλοχος: Η πρώτη συνάντηση που έγινε έπειτα από τα σεμινάρια της «Καλλιέργειας Αρωματικών Φυτών»

06 Αυγούστου 2013 14:09

Το Σάββατο 3 Αυγούστου έγινε στον Πολιτιστικό Σύλλογο « Αρχίλοχος» μια πρώτη συνάντηση έπειτα από τα σεμινάρια της «Καλλιέργειας Αρωματικών Φυτών» με σκοπό την επαφή και την εξέλιξη της ομάδας που δημιουργήθηκε.

Κατά κοινής αποδοχής διαπιστώθηκε ότι η φυσική εξέλιξη της ομάδας είναι να συσταθεί ως ομάδα υποστήριξης για την μετεξέλιξη του Αγροκήπιου Παροικιάς σε Βοτανικό Κήπο σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα της Δρ. Ελένη Μαλούπα, η οποία έστειλε ειδικά για αυτή την συνάντηση μια συνοπτική παρουσίαση του οράματος, την προσέγγιση και τις μελέτες που θα απαιτηθούν για τη σταδιακή δημιουργία ενός Βοτανικού Κήπου Πάρου.

Στην επόμενη συνάντηση θα συζητηθούν πρακτικά θέματα που αφορούν την σύσταση της ομάδας και την διαμόρφωση ενός χρονοδιαγράμματος εργασιών για την σταδιακή πραγματοποίηση του σχεδίου.

Αφού ο περισσότερος κόσμος θα είναι απασχολημένος με της επαγγελματικές του υποχρεώσεις τις επερχόμενες βδομάδες, η επόμενη συνάντηση θα γίνει γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ανακοινωθεί εγκαίρως.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos