Το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, τιμητική βραδιά για τον κο Μπενέτο Σκιαδά

09 Μαρτίου 2016 10:27

Το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, τιμητική βραδιά για τον κο Μπενέτο Σκιαδά, αυτοδίδακτο καλλιτέχνη, με τίτλο: «ο δικός μας Μπενέτος».

Πλήθος κόσμου, από όλη την Πάρο, γέμισε την αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς και παρακολούθησε την εκδήλωση κατά την οποία δεν τιμήθηκε μόνο ο καλλιτέχνης, συμπολίτης μας Μπενέτος Σκιαδάς αλλά και και η αείμνηστη σύζυγος του κα Πόπη Σκιαδά, με αφορμή την γιορτή της γυναίκας, η οποία υπήρξε η έμπνευση και η ακούραστη συμπαραστάτης του όλα αυτά τα χρόνια.
Όσοι τίμησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία εκτός των ενδιαφερουσών ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν , να παρακολουθήσουν την έκθεση φωτογραφίας με αντιπροσωπευτικά έργα του καλλιτέχνη καθώς και ζωγραφιές των μαθητών του δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς που επισκέφτηκαν το μουσείο και στην συνέχεια αποτύπωσαν την εμπειρία τους στις ζωγραφιές τους.
Την επιμέλεια της φωτογράφισης είχαν οι κοι Δημήτρης Καλαποδάς , Χρήστος Σκανδάλης και Γιάννης Λουκής

Ομιλητές ήταν οι κοι: Καλαποδάς Δημήτρης , Μαίρη Σκαφτούρου- Σκιαδά, Φραγκίσκος Κεφάλας, Γιώργος Λουκής και Αντώνης Αρκάς.

Την παρουσίαση έκανε η κα Χανιώτη Μαρία ενώ η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε από τον Μορφωτικό- Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς.

Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos