Η εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση «Πέτρες στις Τσέπες του» παρουσιάζεται στο Θέατρο Λευκών Πάρου! Μην τη χάσετε!

13 Ιουλίου 2017 16:24

Για πέντε μήνες η σπουδαία παράσταση «Πέτρες στις Τσέπες του» ήταν καθημερινά sold out στο θέατρο του Νέου Κόσμου στην Αθήνα και κέρδισε διθυραμβικές κριτικές και τις καρδιές του κόσμου! Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 στις 21:00 παρουσιάζεται στο Θέατρο Λευκών Πάρου!

Πρόκειται για ένα γλυκόπικρο ιρλανδικό θεατρικό έργο της Μαρί Τζόουνς γραμμένο για δύο ηθοποιούς που δίνουν ένα απολαυστικό ρεσιτάλ ερμηνείας και εναλλαγής ρόλων το οποίο βασίζεται στον αυτοσχεδιασμό και τις συνεχείς μεταμορφώσεις τους, τις υποκριτικές δεξιότητες και την επί σκηνής επικοινωνία τους. Η υπόθεση της κωμικοτραγικής αυτής παράστασης, εκτυλίσσεται σε μια επαρχιακή πόλη της Ιρλανδίας όπου κινηματογραφείται μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή.

Πρωταγωνιστές είναι δύο ντόπιοι κομπάρσοι ο Τζέικ και ο Τσάρλι αλλά και ο Σων που έβαλε πέτρες στις τσέπες του και αυτοκτόνησε πέφτοντας στο νερό. Μέσα από το γέλιο, το ρυθμό, το καυστικό χιούμορ, τη σάτιρα και τη μελαγχολία του έργου, αναδύεται ο στοχασμός και η κοινωνική κριτική. Ο ψεύτικος κόσμος του Χόλυγουντ συγκρούεται με τη σκληρή πραγματικότητα της επαρχιακής ιρλανδικής πόλης μέσα από τα μάτια δύο ανθρώπων, μέσα από τις ζωές 15 χαρακτήρων μέσα από την απαξίωση και την καταξίωση.

Κερδίστε 10 εισιτήρια για την παράσταση συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μας !

Οι δύο ηθοποιοί και συν – σκηνοθέτες της παράστασης Μάκης Παπαδημητρίου και Γιώργος Χρυσοστόμου ένα χαρισματικό δίδυμο καλλιτεχνών, υπόσχονται άφθονο γέλιο αλλά και προβληματισμό σε μια απολαυστική κωμικοτραγωδία που αξίζει να δει κανείς!

Μην τη χάσετε!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos