Πάρος: Aυλαία Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με το άναμμα της Φάτνης στις Λεύκες! (Βίντεο)

01 Δεκεμβρίου 2018 22:46

Με χαμόγελα και χαρούμενη εόρτια διάθεση, σε κλίμα ζεστασιάς και θαλπωρής ενόψει των Άγιων Ημερών, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων στις Λεύκες το απόγευμα του Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου, για να συμμετάσχουν στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έλαβε χώρα φέτος στην Πάρο.


Στην αυλαία των γιορτινών εκδηλώσεων του νησιού στις Λεύκες, πραγματοποιήθηκε το άναμμα της φάτνης, προσφέρθηκαν κεράσματα από τον Αη - Βασίλη στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους, και τραγουδήθηκαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από την χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Λευκών - Κώστου.

Η όμορφη εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από πολύ κόσμο, εντυπωσίασε κυρίως τους λιλιπούτειους φίλους της αλλά και τους μεγαλύτερους οι οποίοι έδειχαν να καλωσορίζουν γιορτινή περίοδο με χαρά και προσμονή μέσα σε μια ατμόσφαιρα ελπίδας και αγάπης. Η βραδιά διοργανώθηκε από την Τοπική Κοινότητα και τον Μ.Ε.Ε.Α.Σ. "Υρία" Λευκών με την υποστήριξη της ΚΔΕΠΑΠ.

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα η δεύτερη για τη φετινή χρονιά Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Πάρου που θα περιλαμβάνει τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου αλλά και πολλές, πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά αλλά και όλους όσοι θα συμμετάσχουν!



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos