Πάρος: Ένα υπέροχο Rock concert με την «go CHOIR go» και τη μοναδική «Κωνσταντίνα»! (Βίντεο)

21 Μαϊος 2019 11:43

Μια υπέροχη μουσική βραδιά σε ρυθμούς ροκ, χάρισε στο κοινό της Πάρου η χορωδία «go CHOIR go» το βράδυ της Κυριακής 19 Μαϊου.


Στην Αγία Άννα στην Παροικία, τα μέλη του θαυμάσιου χορωδιακού συνόλου παρουσίασαν στο πλήθος του κόσμου που συμμετείχε στη συναυλία το πρόγραμμά τους μαζί με τραγούδια στα οποία συμμετείχαν στο νέο δίσκο της τραγουδίστριας Κωνσταντίνας σε παραγωγή και σύνθεση του Παναγιώτη Μαθιέλη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την υπέροχη φωνή που συμμετείχε φιλικά στο Rock concert της Παροικίας, τραγούδησε παλιές της επιτυχίες αλλά και τραγούδια που περιέχονται στο νέο της δίσκο ενθουσιάζοντας τον κόσμο.

Μάλιστα on camera δεν παρέλειψε να εκφράσει την μεγάλη αγάπη της για το νησί της Πάρου το οποίο όπως είπε επισκέπτεται κάθε χρόνο έχοντας απ΄αυτό τις ομορφότερες αναμνήσεις της.
Στη Πάρο εξάλλου πριν από δέκα μέρες γυρίστηκε το video clip του νέου, καλοκαιρινού ύφους τραγουδιού της με τίτλο «Το καράβι» των δημιουργών Παναγιώτη Μαθιέλη και Βασίλη Γιαννόπουλου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos