Πάρος: Τρεις ημέρες Χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Παροικία!

05 Δεκεμβρίου 2019 21:11

Σε μια θερμή αγκαλιά που θα ζεστάνει τον κόσμο και θα τον γεμίσει προσμονή και λαχτάρα ενόψει των Άγιων Ημερών, θα μεταμορφωθεί η πρωτεύουσα στην Πάρου για ένα τριήμερο!

Η Παροικία θα «φορέσει» φέτος τα γιορτινά της την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου όταν τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου θα στολίσουν τον παραδοσιακό οικισμό και το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη θα «στολιστεί» το «Δέντρο των Ευχών» από τους μικρούς παριανούς που θα συμμετάσχουν στην πρωτότυπη εκδήλωση.

Την Παρασκευή επίσης θα πραγματοποιηθεί Έναρξη Έκθεσης Ζωγραφικής του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πάρου και η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων θα κλείσει με την προβολή παιδικής ταινίας στο Νεανικό Κέντρο Ζωοδόχου Πηγής με ελεύθερη είσοδο.

Το Σάββατο τώρα 14 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, η Παροικία θα «ντυθεί» με χιόνι, τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά και ένα μεγάλο party με μουσικό σχήμα μαθητών Λυκείου και πολλές άλλες εκπλήξεις θα λάβουν χώρα! Επίσης, η πλατεία Εκατονταπυλιανής θα φωταγωγηθεί, γιορτινές μελωδίες θα ακουστούν από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πάρου που θα παρελάσει στους δρόμους της πόλης, ενώ χριστουγεννιάτικα τραγούδια θα πλημμυρίσουν το Κάστρο από χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Πάρου και τη χορωδία «Μυθωδία». Ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο διαδραστικό παιχνίδι με τίτλο «Το Ταξίδι της Αγάπης» θα διασκεδάσει τα μικρά παιδιά και θα τα μυήσει στο νόημα της γιορτής!

Την Κυριακή τώρα 15 Δεκεμβρίου, οι τριήμερες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με «σκηνικό» την πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Η πλατεία θα πλημμυρίσει με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη μεικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου και την χορωδία Go Choir Go ενώ παιδιά από τη Σχολή Κλασικού Μπαλέτου της Έφης Λουδάρου θα «αφηγηθούν» χορευτικά μια «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»! To ομορφότερο σκαρί,

το Χριστουγεννιάτικο Καϊκι της Παροικίας, θα φωταγωγηθεί, ενώ ο Αι – Βασίλης θα καλωσορίσει στο σπιτάκι του τους λιλιπούτειους φίλους της εκδήλωσης και θα τους μοιράσει δώρα! Να είμαστε όλοι εκεί, για να ζήσουμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη Παροικία!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos