Κοπή Αγιοβασιλόπιτας Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου

15 Ιανουαρίου 2020 14:57

Το Σάββατο 11-1-2020 στον φιλόξενο χώρο του Δημαρχείου Κηφισιάς ο Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του εγκαινιάζοντας τις δράσεις του 2020.


Η ανταπόκριση των μελών, των Παριανών συμπατριωτών και φίλων του συλλόγου ήταν εντυπωσιακή, δείγμα των ισχυρών δεσμών μου μας συνδέουν με το γενέθλιο τόπο.
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Γ. Τζανετής αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του προσφιλούς συμπατριώτη μας Γεωργίου Ι. Κοντού (κουρέας) την μνήμη του οποίου τίμησαν οι απανταχού Λευκιανοί.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε μουσικό-χορωδιακό πρόγραμμα από το Ωδείο Κλασσικής και Σύγχρονης Μουσικής με παιδική χορωδία και χορωδία γονέων και φίλων. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βράβευση Λευκιανών νέων που πέρασαν το 2019 στις Πανελλαδικές εξετάσεις από το εκλεκτό μέλος μας και Βραβευθέντα από την Ακαδημία Αθηνών κ. Νίκο Αλιπράντη.



Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ο οποίος και ευλόγησε την πίτα και μίλησε με θερμά λόγια για το τόπο μας, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γ. Θωμάκος, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των αδελφών συλλόγων της Αθήνας και της ΟΠΑΣ κ. Ν. Μαλατέστας, Π. Μπιζάς, Κ. Ροδόπουλος, Θ. Αγγούρης και ο συμπατριώτης μας αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κηφισιάς κ. Γεώργιος Σκορδίλης.
Ευχαριστούμε θερμά τα εκατοντάδες μέλη και φίλους που τίμησαν με την εντυπωσιακή παρουσία τους την ιστορία του συλλόγου μας.
Καλή χρονιά σε όλους τους Λευκιανούς και Παριανούς, με υγεία, χαρά, δημιουργικό πνεύμα και αισιοδοξία!

Με Θερμούς Παριανούς Χαιρετισμούς
Το Δ.Σ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos