Πάρος: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραδοσιακά, με πολύ τραγούδι και χορό στο Άσπρο Χωριό!

28 Ιανουαρίου 2020 19:04

Μια θαυμάσια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Άσπρο Χωριό το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου. Στην αίθουσα του Συλλόγου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ατλαντίς», έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη


πίτα του, παρουσία αρκετού κόσμου, ο οποίος στη συνέχεια, είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει παραδοσιακά καθώς ο φιλόξενος Σύλλογος είχε ετοιμάσει μια όμορφη, ζεστή ψυχαγωγική βραδιά με πλούσια κεράσματα, ζωντανή μουσική και πολύ χορό!

Τσαμπούνες και τουμπάκια έδωσαν τον αυθεντικό νησιώτικο τόνο στη γιορτή παρουσιάζοντας παραδοσιακά κάλαντα ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με έντεχνα, λαϊκά και νησιώτικα τραγούδια τα οποία ξεσήκωσαν τον κόσμο που χόρεψε με την ψυχή του μέχρι πολύ αργά!

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Σύλλογο για την όμορφη εκδήλωση κεφάτου γλεντιού υπό μια μαγευτικά θερμή ατμόσφαιρα που διοργάνωσε επ΄αφορμή της κοπής της Βασιλόπιτας αλλά και την άψογη από μέρους του προετοιμασία της βραδιάς!

Πάντα τέτοια!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos