Σάββατο, 03 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

«Χτύπησε» κόκκινο το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι στα χείλη της διεθνούς τζετ σετ. Για τις ομορφιές της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βαλεντίνα Φεράνι με τους με 2,7 εκατομμύρια followers στο Instagram βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές. Η Βαλεντίνα είναι η αδερφή της πιο διάσημης fashion blogger του πλανήτη, της Κιάρα Φεράνι. Η ξανθιά καλλονή ακολουθεί τα χνάρια της αδερφής της με πολλές Ιταλίδες να την θεωρούν πρότυπο ομορφιάς και κομψότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κατάστρωμα της θρυλικής θαλαμηγού του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O» έχουν περπατήσει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Γκρέις Κέλι, ο Φρανκ Σινάτρα, η Μέριλιν Μονρόε, ο Τζον Κένεντι, η Μαρία Κάλλας, ο Γουίνστον Τσόρτσιλ. Εκεί, λοιπόν, σήμερα, η Heidi Klum θα παντρευτεί για δεύτερη φορά τον εκλεκτό της καρδιάς της, Tom Kaulitz.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε το γνωστό παραλιακό μαγαζί στη Νάουσα της Πάρου, με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούσαν το «λουκέτο» στην επιχείρηση από ελεγκτικές αρχές της ΑΑΔΕ, εξαιτίας ενδεχόμενων φορολογικών παραβάσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος -με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.- ενημερώνει τους πολίτες - χρήστες του διαδικτύου σχετικά με προσπάθεια εξαπάτησής τους, μέσω απατηλών τηλεφωνικών κλήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία η οποία ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αρχίλοχος ήταν ένας φημισμένος λυρικός ποιητής από την Πάρο που έζησε μεταξύ 680-630 π.Χ., αφήνοντας παρακαταθήκη τους σατιρικούς του στίχους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Έλλη Κοκκίνου απολαμβάνει το καλοκαίρι, συνδυάζοντας δουλειά και ξεκούραση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα μήνα χωρίς δίπλωμα θα τιμωρούνται εκτός από το χρηματικό πρόστιμο όσοι οδηγοί Ταξί, λεωφορείων αλλά και ΙΧ δημοσίας Χρήσης καπνίζουν στην καμπίνα επιβατών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos