Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr

Χαλάει ο καιρός αύριο, Τετάρτη (11.9.2019) με τοπικές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σχεδόν αμετάβλητη η θερμοκρασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 19:41

Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα στην Πάρο

Μετά από μερικές ημέρες χαλάρωσης στην μαγευτική Πάρο, ο Πάρις Κασιδόκωστας και η Τάμτα επέστρεψαν στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ε τη συμμετοχή 27 ιστιοπλοϊκών σκαφών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο 52ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου «Ιωάννης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάρου, για περιστατικό πτώσης ενοικιαζόμενου Ε.Ι.Χ. οχήματος στη θάλασσα πλησίον χερσαίας ζώνης του λιμένα Πούντας Πάρου, χωρίς επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε πίνακα με τις ενδεικτικές τιμές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 7 Οκτωβρίου 2019 & κάθε Δευτέρα στις 19:00 στο θέατρο Αλκμήνη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η νέα σχολική χρονιά, που ξεκινά αύριο, αποτελεί για τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων όλων των βαθμίδων στα νησιά μας την αφετηρία για την κατάκτηση νέων στόχων και την απόκτηση νέων εμπειριών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου καθώς και για την απόφαση του να μου αναθέσει την αρμοδιότητα του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας - Πρόνοιας - Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διήμερες θα είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στην Αγκαιριά προς τιμήν της εορτής της «Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos