Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - Psts.gr
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 01:04

Ειδικό επίδομα 200 ευρώ το μήνα χορηγεί ο ΟΑΕΔ

Ειδικό επίδομα 200 ευρώ το μήνα χορηγεί ο ΟΑΕΔ σε μακροχρόνια ανέργους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σημαντικό μέτρο προανήγγειλε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα και τον εντοπισμό τυχόν χούλιγκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μείζον ζήτημα εξελίσσεται η ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας για την πρόσβαση σε κτίρια από ΑμΕΑ, την οποία η Ελλάδα δεν έχει ακόμη ενσωματώσει. Ένα ζήτημα που αναδεικνύει για μια ακόμη φορά τις ανεπαρκείς υποδομές για άτομα με αναπηρία στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2052] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 4.000.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός ο εξωδικαστικός συμβιβασμός μπορεί να αποτελέσει προηγούμενο και για τις υποθέσεις άλλων μεγάλων εταιρειών του διαδικτύου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι μια μακρόβια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός καθώς κάθε χρόνο κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εκδήλωση «Οινικές Διαδρομές Παρίων» βρέθηκε ο παριανός σεφ, νικητής του πέμπτου κύκλου του τηλεοπτικού Master Chef κ. Μάνος Σαρρής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη γνωριμία με το σύγχρονο πρόσωπο της παριανής οινοποιίας που επιφύλαξε για τον κόσμο η πρώτη μέρα της εκδήλωσης «Οινικές Διαδρομές Παρίων», σειρά είχε η αυθεντική επαφή με τη γνήσια αμπελουργική παράδοση της Πάρου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αεικίνητη και δραστήρια, με πολυσχιδή δράση και ενδιαφέροντα που άπτονται της γαστρονομικής τέχνης σε όλο της το φάσμα, η αγαπημένη μας παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση «Οινικές Διαδρομές Παρίων»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιο ήταν το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων «Οινικές Διαδρομές Παρίων» που ολοκληρώθηκαν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos