Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Στη σύλληψη 18χρονου οδηγού Ε.Ι.Χ.. οχήματος προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμεναρχείου Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης παραμένει το φορτηγό πλοίο OCEAN PROMISE σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Άνδρου με 24 άτομα πλήρωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση (2002) είναι οι εξής: 26, 37, 38, 41, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά παραμένει λόγω των των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., ισχύει απαγόρευση απόπλου, την Πέμπτη 21/03/19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Μαρουλίας Κοντού από την Πάρο. Η υποψηφιότητά της, καταδεικνύει την έμφαση που δίνει η παράταξή μας στον τομέα του πολιτισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Χαλιφάτο "έπεσε"! Διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως "έπεσε" το τελευταίο οχυρό του ISIS. Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση. Πληροφορίες πως έχουν σταματήσει οι βομβαρδισμοί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 21η Μαρτίου, μια ημέρα μετά την εαρινή ισημερία και την επίσημη έναρξη της άνοιξης, γιορτάζεται παγκοσμίως η αειθαλής «άνοιξη» του ανθρώπινου πνεύματος, η πεμπτουσία της διανοητικής καλλιτεχνικής έκφρασης, η γονιμότερη ίσως πνοή εσώτατης δημιουργικής ευαισθησίας, δηλαδή η Ποίηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νεοαποκτηθέν, υπερσύγχρονο διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων, ονόματι CHIARA, παρουσιάστηκε επίσημα στο λιμάνι της Παροικίας το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Δεκάδες σοροί ορειβατών εντοπίζονται όλο και συχνότερα στο Έβερεστ από το λιώσιμο των πάγων, το οποίο οφείλεται στην κλιματική αλλαγή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos