ΚΟΙΝΩΝΙΑ (489)

Κατηγορία Κοινωνία - Ενότητα Πολυμέσα

Είναι πιθανότατα το ψηλότερο δέντρο της Πάρου, βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή Λιβάδια Παροικίας και υψώνεται πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος.

Ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία της η ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων, η οποία θέτει σε εφεδρεία τους παλιούς τοπικούς σταθμούς που παρήγαγαν ρεύμα με πετρέλαιο.

Όταν ένα πλοίο ξεκόβει από τη στεριά η φαντασία μας ταξιδεύει μαζί του! Αργά και νωχελικά, τα επιβλητικά πλοία που διασχίζουν καθημερινά το Αρχιπέλαγος, όταν απομακρύνονται από το πρώτο λιμάνι της χώρας σχηματίζουν εικόνες που σβήνουν αργά στον ορίζοντα μέχρι να χαθούν από τα μάτια μας!

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο, εκτεταμένα τεχνικά έργα με βελτιωτικό χαρακτήρα μέσα στον οικισμό της Νάουσας Πάρου.

Επέστρεψε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στο πρωινό δρομολόγιο για τα νησιά των Κυκλάδων το Blue Star Delos.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Παροικία Πάρου και συγκεκριμένα στη θέση Βίντζι, το πρωί της Κυριακής 25 /2/2018, πρακτική άσκηση αντιμετώπισης και καταστολής έκτατου περιστατικού θαλάσσιας ρύπανσης από πετρελαιοειδή και άλλες επιβλαβείς ουσίες.

Διανύουμε τα τέλη του Φλεβάρη, μια ανάσα πριν την άνοιξη, λίγο πριν το Πάσχα και το πρώτο ζωντάνεμα των νησιών από τους επισκέπτες της γιορτινής περιόδου που θα φθάσουν με τα πλοία στα λιμάνια της προσδοκίας τους για τις πασχαλινές τους αποδράσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή