ΚΟΙΝΩΝΙΑ (463)

Κατηγορία Κοινωνία - Ενότητα Πολυμέσα

Μια όμορφη αθλητική εκδήλωση με πρωταγωνιστές μικρούς μαθητές της Πάρου διεξήχθη την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην Αλυκή στο Αγ. Νικόλαο προς τιμήν της 44ης επετείου του Πολυτεχνείου.

Στην τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 1η Νοεμβρίου, αποφασίστηκε, ανάμεσα σε άλλα θέματα, η έκδοση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Κοινοτικού Ξενώνα Μάρπησσας που βρίσκεται στο Πίσω Λιβάδι Πάρου ενώ ορίστηκε επίσης επιτροπή για την αξιολόγηση των προτάσεων.

Ημέρα βαριάς εθνικής ιστορικής μνήμης η 28ης Οκτωβρίου για τον ελληνισμό.

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΔΊΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΏΝ ΟΜΆΔΩΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΎ ΘΗΛΑΣΜΟΎ ΚΑΙ ΜΗΤΡΌΤΗΤΑΣ #thilaZO, διοργανώνει τον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

Παριανές και Παριανοί που βρίσκονται σε εκδρομή, σε Κεφαλονιά και Ιθάκη και διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ατλαντίς» από το Άσπρο Χωριό της Πάρου, έδωσαν το δικό τους μουσικοχορευτικό στίγμα στο νησί της Ιθάκης.

Στις 9:30 περίπου το βράδυ της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε διακομιδή ασθενούς άνδρα ηλικίας περίπου 71 ετών από το Κέντρο Υγείας Πάρου σε πλωτό μέσο με προορισμό το νοσοκομείο της Σύρου λόγω του ότι ο ασθενής έχρηζε επείγουσας νοσοκομειακής νοσηλείας.

Λόγω της ανάγκης διακομιδής 80χρονης γυναίκας που έχρηζε νοσοκομειακής φροντίδας, το απογευματινό δρομολόγιο του πλοίου Blue Star Delos με προορισμό τον Πειραιά, καθυστέρησε την αναχώρησή του από το λιμάνι της Πάρου για περίπου μισή ώρα προκειμένου να παραλάβει την ασθενή. Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίσθηκε στο πλοίο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή