ΚΟΙΝΩΝΙΑ (483)

Κατηγορία Κοινωνία - Ενότητα Πολυμέσα

Διανύουμε τα τέλη του Φλεβάρη, μια ανάσα πριν την άνοιξη, λίγο πριν το Πάσχα και το πρώτο ζωντάνεμα των νησιών από τους επισκέπτες της γιορτινής περιόδου που θα φθάσουν με τα πλοία στα λιμάνια της προσδοκίας τους για τις πασχαλινές τους αποδράσεις.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας να διοργανώσει μια μεγάλη παραδοσιακή εκδήλωση την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου στέφθηκε από επιτυχία! Από το μεσημέρι της ημέρας, κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στα σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας για να το ....τσικνίσει!

Ο νεοσύστατος Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου «Ναϊάς» στην Αίθουσα της μαρίνας της Νάουσας παρουσία αξιωματικών που Πολεμικού Ναυτικού που μετείχαν στο θρησκευτικό εορτασμό έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Λαμπρή ημέρα η 2α Φεβρουαρίου για τη Νάουσα της Πάρου καθώς κάθε χρόνο γιορτάζεται εκεί με επισημότητα και ευσέβεια η γιορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Συνεχίζονται οι προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες του αλιευτικού καταφυγίου στην Αλυκή της Πάρου.

Οι θυελλώδεις βοριάδες που έπνεαν στο Αιγαίο Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, ήταν εξαιρετικά σφοδροί και στην Πάρο και ειδικά στην Νάουσα που λόγω θέσης στο βόρειο τμήμα του νησιού, δέχτηκε το ισχυρότερο πλήγμα ριπών ψυχρού αέρα.

Μια ασυνήθιστη ωστόσο μαγευτική εικόνα της Σύρου αντίκρισαν οι επιβάτες που επέβαιναν στο πλοίο Blue Star Naxos το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή