Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, κατά το αμέσως προσεχές διάστημα προβλέπεται να ξεκινήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων επέκτασης του Αεροδρομίου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κυρ Γιάννης όπως τον αποκαλούσαμε με καταγωγή από τη Νάξο, ο οποίος για περισσότερο από τρεις δεκαετίες υπηρέτησε το χώρο της εκπαίδευσης, αποτελώντας πρότυπο παιδαγωγού και ανθρώπου,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδείνωση του καιρού στο τέλος της επόμενης εβδομάδας με πολύ κρύο προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ από επιχείρηση εστίασης στην Πάρο, εποχικοί υπάλληλοι, άνδρες ή γυναίκες, για εργασία full – time ή part time, κατά τη σεζόν 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 16:38

Νέα ανακοίνωση της Golden Star Ferries

Νέα ανακοίνωση της Golden Star Ferries

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνονται τα εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νεφροπαθείς της Πάρου και την άφιξη καρδιολόγου στο Κέντρο Υγείας του νησιού, παράγοντες της Ν.Δ. με πρώτο το Δήμαρχο, επιχειρούν να σερβίρουν στην κοινωνία της Πάρου το ξαναζεσταμένο φαγητό της δημιουργίας νοσοκομείου πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα για την κάλυψη της οργανικής θέσης του καρδιολόγου με μόνιμο γιατρό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (18/01) είναι γεμάτο αγώνες! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Η δράση κορυφώνεται σε όλη την Ευρώπη, με τα πρωταθλήματα να προσφέρουν δυνατές επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Ελλείψεις και προβλήματα στη λειτουργία του ΚΥ Πάρου» ΤΟΥ ΕΠ. ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΥ ΠΑΡΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Βόλο, όταν σκύλος ράτσας πίτμπουλ, έκοψε κομμάτια από το πρόσωπο και τον λαιμό της ιδιοκτήτριάς του, όταν αντιλήφθηκε πως εκείνη είχε πεθάνει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos