Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 - Psts.gr

Με το αγριότερο καιρικό πρόσωπο να ενσκήπτει στο νησί ανήμερα των Θεοφανίων, ξύπνησαν οι κάτοικοι της Πάρου το πρωί της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, ο διάσημος, λαμπερός Χολιγουντιανός ηθοποιός Τομ Χανκς εκφράζει την απεριόριστη λατρεία του για την Ελλάδα και το αγαπημένο του νησί την Αντίπαρο! Από τότε δε που πολιτογραφήθηκε Έλληνας, προσφάτως δηλαδή, ο μεγάλος αστέρας δεν μπορεί να κρύψει την αυθόρμητη χαρά του να εκθειάζει τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας, όντας λαλίστατος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με θυελλώδεις ανέμους, τσουχτερό κρύο και ψιλή βροχή γιορτάστηκαν φέτος τα Θεοφάνεια στη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεχωριστή και ασυνήθιστη η ιστορία του Τάρπον Σπρινγκς με την εγκατάσταση Ελλήνων σφουγγαράδων από τα νησιά του Αιγαίου στην ανατολική πλευρά του Κόλπου του Μεξικού το 1905 n Εκεί διαμένουν οι περισσότεροι Ελληνες, αναλογικά με τον συνολικό πληθυσμό και είναι γνωστή ως «Πόλη των Θεοφανίων»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν δύο άτομα- Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών - Στην κατοχή του ενός βρέθηκε όπλο το οποίο στάλθηκε για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία «Ηφαιστίων» έχει φέρει μεγάλα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήμερα τα Θεοφάνεια, ένας άνδρας που βούτηξε στον Βόσπορο για τον τίμιο Σταυρό, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Καρέ - καρέ οι εικόνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2020 18:02

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Χαλκίδα

Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στην πόλη της Χαλκίδος, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Τίμιο Σταυρό ανέσυρε ο λιμενοφύλακας Αλέξανδρος Δημαράς, στέλεχος του λιμεναρχείου Τήνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos