Ιούλιος 2019 - Psts.gr
Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 00:47

Καιρός: Έρχεται καύσωνας με 43αρια

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά περιμένουμε την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δελφίνια που κολυμπούν πλάι σε ιστιοφόρο κατέγραψε το μεσημέρι της Τετάρτης τουρίστρια που απολαμβάνει το γαλάζιο του Αιγαίου.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου “ΝΑΪΑΣ” συμμετείχε στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης «50α Δελφίνια» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας και πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας 27 και 28 Ιουλίου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» » επιστρέφει για έβδομη χρονιά από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου 2019 στο καλοκαιρινό του ραντεβού στη μαγευτική Σκόπελο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Seajets ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου Aqua Blue από σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 16.30 από το λιμάνι της Ραφήνας με καθημερινές αναχωρήσεις προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πάνω - κάτω φέρνει η εφαρμογή του νέου τρόπου μέτρησης των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου (WLTP) από την 1 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, όπου πνίγηκαν δύο νεαρές τουρίστριες που έκαναν διακοπές στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πρώτες περιβαλλοντικές προκλήσεις και ευκαιρίες της κυβέρνησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταστροφές και βανδαλισμοί στον εναέριο μεταφοράς σμύριδας στην Κόρωνο Νάξου-Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Νίκος Συρμαλένιος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον ΕΟΤ οδεύει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αντζελα Γκερέκου πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009 και υφυπουργός πολιτισμού και Αθλητισμού στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 94

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos