Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Στην πόλη Wuhan, επαρχία Hubei, στην Κίνα εμφανίστηκε συρροή κρουσμάτων πνευμονίας. Στις 9 Ιανουαρίου 2020 οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για νέο στέλεχος κοροναϊού (2019-nCoV).

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γρίπη είναι μια οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος, ιδιαίτερα μολυσματική, με σχετικά καλοήθη πορεία αλλά και θανατηφόρα εξέλιξη ιδιαίτερα στα άτομα με υποκείμενα νοσήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή η Κυριακή έχει κάτι το μοναδικό για όλον τον αιώνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, τέσσερις εργαζόμενοι, που τραυματίστηκαν από πυρκαγιά χτες το βράδυ, στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της Motor Oil στην Κόρινθο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Το σπίτι μου, το καμαρίνι μου, οι δρόμοι που αγαπώ και ο Βαγγέλης της καρδιάς μου που μόνο στα χέρια του αφήνω με εικόνες να δείξει το "καταφύγιο" αλλά και το "στρατηγείο" μου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας κατά την Γενική Συνέλευση της 1ης Φεβρουαρίου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Στήριξης Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου, σας καλεί στην επαναληπτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάρου «Αρχίλοχος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μέριχα Κύθνου στο λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 86χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 02 Φεβρουαρίου 2020 00:33

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Καταμαράν στον Πειραιά

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Καταμαράν ''ΦΛΑΪΝΓΚ ΚΑΤ 6'' Ν.Π. 11345 ότι το εν λόγω πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Πειραιά με προορισμό τους λιμένες Πόρου, Ύδρας, Σπετσών και Πορτοχελίου, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή, με εξήντα επτά επιβάτες και έντεκα άτομα πλήρωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από 47 χρόνια κοινής πορείας και σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, η Βρετανία αποχώρησε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο μέχρι και το τέλος του 2020 θα παραμείνει μέλος της ενιαίας αγοράς και τελωνειακής ένωσης, υπό τους όρους της μεταβατικής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μερικές ημέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της πλατείας Ομονοίας και σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τα έργα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos