Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα, που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, αναμένεται την Παρασκευή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κηδεία του Δημήτρη Παυλάκη παρευρέθη και έδωσε το ύστερο αντίο ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων (Ο.ΠΑ.Σ.) κ. Αντώνης Πατέλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης, που υλοποιείται πανελλαδικά από την αρχή της σχολικής χρονιάς για μαθήτριες και μαθητές της Γ’ και Δ’ τάξης του Δημοτικού, παρακολούθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο γ.γ.Α., Γιώργος Μαυρωτάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από την εσκεμμένα ασαφή απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην ερώτηση μας στο Κοινοβούλιο (21/01/2020) σχετικά με την έλευση ομάδων καταστολής στο νησί της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορίστηκε μέλος των Επιτροπών CIVEX και ΝΑΤ που πραγματεύονται κρίσιμα ζητήματα των ευρωπαϊκών νησιών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 20:00

Νέος πρόεδρος του ΣτΕ ο Αθανάσιος Ράντος

Ο Αθανάσιος Ράντος είναι ο νέος πρόεδρος του ΣτΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εποικοδομητική και ιδιαίτερα ευχάριστη επίσκεψη στην Θηρασιά, πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 12-02-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στην Αμοργό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αμοργού, 73χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ζώο συντροφιάς σε ποιμνιοστασιο παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Σίφνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για την απώλεια του Δημητρίου Σκιλάρντι, ενός εξαιρετικά καταρτισμένου επιστήμονα και σπουδαίου αρχαιολόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos