ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (277)

Κατηγορία Πολιτισμός - Ενότητα Πολυμέσα

Το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία της Πάρου ένα εντυπωσιακότατο παραδοσιακό σκαρί, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει στηθεί ποτέ σε πλατεία ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο.

Ξεκίνησαν επίσημα οι εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Παροικία Πάρου η οποία στολισμένη και απαστράπτουσα, υποδέχτηκε πλήθος κόσμου το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου.

Η βραδιά της Κυριακής 3 Νοεμβρίου ήταν ήσυχη και ειδυλλιακή. Μια τέτοια ωραία βραδιά η Νάουσα «στολίστηκε» τα γιορτινά της για να υποδεχτεί πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στην κεντρική πλατεία της ώστε να θαυμάσει τη φωταγώγηση της χριστουγεννιάτικης φάτνης της.

Η Αλυκή της Πάρου, επιμένει να επιλέγει κάθε χρόνο να φωταγωγεί γιορτινά ένα πατροπαράδοτο ελληνικό «στολίδι» της ναυτοσύνης της, που δεν είναι άλλο από την περίφημη Βάρκα της.

Η Αίθουσα του Π.Σ. «Αρχίλοχος» γέμισε ασφυκτικά από κόσμο το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.

Με τη συναυλία ενός καταξιωμένου μουσικού δημιουργού, του Μπάμπη Στόκα, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου η λειτουργία της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑ.Λ ως συναυλιακού χώρου στην Παροικία της Πάρου.

Με μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Πάρου το απόγευμα της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου 2017, ο λαμπρός επιστήμονας κ. Διαμαντής Τριαντάφυλλος, τέκνο της Πάρου με καταγωγή από τις Λεύκες, ανακηρύχθηκε σε επίτιμο δημότη του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή