×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι Υπουργικές Αποφάσεις για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης καθώς και για τη δωρεάν παροχή ρεύματος στους δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, για διπλάσιο αριθμό ημερών σε σχέση με τις ημέρες κατά τις οποίες εκδίδεται σύσταση για διακοπή της χρήσης τζακιών και θερμαστρών στερεών καυσίμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε νόμιμο και σύμφωνο, με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και νομολογία, να μπορεί ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 20:37

Διακομιδή 55χρονης από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - ΕλληνικήςΑκτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί τη ∆ευτέρα 30 ∆εκεμβρίου 2013

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 1.300 νέους ηλικίας από 14 έως 25 ετών από όλο τον κόσμο και  εξέφρασε την άποψή της για τον «Πολιτισμό της Ειρήνης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χίου, για ύπαρξη πτώματος ανδρός αγνώστων στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Οινουσσών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 15:53

Ευχές Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013 15:51

Ευχές ΑΟΠ

Χρόνια Πολλά κια Καλή Χρονιά!
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Η αιθαλομίχλη είναι έκφραση της ενεργειακής φτώχειας", επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοκρατική Αριστερά, ζητώντας άρση της εξίσωσης φόρων του πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos