Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 - Psts.gr

oL1teu8uvuis Kat TOL1.~.TOU~uAAoyou I'oveov & K1l5q.lOVQVTOU Iou L1IU.lOTtK01J~xoA8iou Ilupoucicg Ilcpou oas rrpooxukouv OTa evxuivt« TOU ~XOAIKOY MOY~EIOY TOU 1 ou L1HMOTIKOY ~XOAEIOY nou 8a rrprryputorrotrjflouv U)V L1eUTepa30 Iuvoucpiou 2017 OTtS7:00 p.p. OTO~xoA tKO KTipW «Avopec ~uyypou»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της πρωτεύουσας της Πάρου!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε όλους τους Δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sky Express η Πάρος και αρκετά κυκλαδονήσια θα συνθεθούν με απευθείας αερποροπορικές πτήσεις με Γερμανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάχρηση του αλκοόλ – επίκαιρη λόγω των γιορτών- αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιακή αρρυθμία, έμφραγμα και καρδιακή ανεπάρκεια όσο άλλοι γνωστοί παράγοντες κινδύνου, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης, το κάπνισμα και η παχυσαρκία, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται από το βράδυ στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

50% έκπτωση στους επιβάτες, τα ΙΧ αυτοκίνητα & τις μοτοσυκλέτες, για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ διοργανώνει σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» την 35η Εθελοντική Αιμοδοσία, εις μνήμην Νικολάου Ελ. Κορνάρου, τ. Δημάρχου Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Π με την 568/11-01-2017 απόφαση του, συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, που θα γίνει την Τετάρτη 08/02/17 ώρα 17:30 στις εγκαταστάσεις του ομίλου περιοχή Λιβάδια.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος στην Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) ορίστηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠΕ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos