Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Μέσα στις επόμενες ώρες θα βγουν οι προκηρύξεις για τις προσλήψεις 3.600 μόνιμων θέσεων εργασίας για την Πυροσβεστική. Η επίσημη ανακοίνωση πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς ολοκλήρωση βαίνουν οι τεχνικές εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος στην Περιφερειακή οδό της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η απόφαση για να τεθούν σε αναστολή οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί έχει ως στόχο την προστασία της Υγείας των πολιτών και κρίθηκε αρχικά από την Ολομέλεια του ΣτΕ ως μέτρο συνταγματικό», σημείωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά την απόφαση του Συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση χρηματοδότησης του Δήμου Σερίφου μέχρι του συνολικού ποσού των 158.939,25 , για την ανάθεση εκπόνησης μελετών με τίτλο: "Μελέτες για την αντικατάσταση και επέκταση εσωτερικών και εξωτερικών δικτύων ύδρευσης Δήμου Σερίφου", η οποία υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρώτος θάνατος από γρίπη στην χώρα μας κατεγράφη από τον ΕΟΔΥ. Πρόκειται για 78χρονη η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια νοσηλείας στη ΜΕΘ νοσοκομείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε την Πέμπτη την 114 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα και συγκεκριμένα την 332 Μοίρα, όπου είναι ενταγμένα τα νέα αεροσκάφη Rafale
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η συμπεριφορά στελεχών της Κιβωτού του Κόσμου μετά τις καταγγελίες -που παίρνουν πλέον τη μορφή χιονοστιβάδας- για ακραίες συμπεριφορές, ακόμα και ασέλγειες εις βάρος παιδιών που διέμεναν στις δομές της ΜΚΟ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που αφορούν στον κύκλο εργασιών των καταλυμάτων και της εστίασης στις Περιφερειακές Ενότητες των νησιών των Κυκλάδων, επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη γνωρίζουμε:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχές Δεκεμβρίου θα βγει το πρόγραμμα Εξοικονομώ - Ανακοινίζω έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν σε αιτήσεις.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει ο δρόμος να επανέλθουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα νοσοκομεία μετά την απόφαση που πήρε το ΣτΕ κρίνοντας αντισυνταγματική την παράταση υποχρεωτικού εμβολιασμού ως το τέλος του χρόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos