Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Για την ακρίβεια, το βράδυ του τελευταίου Σαββάτου του Οκτωβρίου, όταν θα περάσει τις 12 το βράδυ (άρα τώρα είναι Κυριακή 30 Οκτωβρίου), όταν φτάσουμε 04:00 ξημερώματα, γυρνάμε το ρολόι μας μία ώρα πίσω, το κάνουμε 03:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνίαση κλοπής στη Σύρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συζητήθηκε και το θέμα της υποστελέχωσης της ΠΝΑΙ, ενόψει της 15ης Νοεμβρίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλουσιότατο το σημερινό μενού, καθώς όλα τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Αυτόματα μας προσφέρεται και η δυνατότητα για πληθώρα επιλογών.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, οι επιστήμονες έφεραν στο φως την αρχική επιφάνεια του τάφου του Ιησού Χριστού στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Ο τάφος είχε καλυφθεί από μαρμάρινη επένδυση τουλάχιστον από το 1.555 μ.Χ. και ίσως αρκετούς αιώνες νωρίτερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ο υποψήφιος της κυβέρνησης για την θέση του πρόεδρου του ΕΣΡ, μετά από συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας πως ο Βύρων Πολύδωρας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την θέση αυτή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κορυφαία εταιρία παραγωγής κινητών στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της, από τις πωλήσεις κινητών τηλεφώνων μειώθηκαν κατά 96% σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περίπου είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά χθες όταν πήρε φωτιά το δεξιό φτερό ενός επιβατικού αεροσκάφους της εταιρείας American Airlines στο αεροδρόμιο Ο’ Χέιρ στο Σικάγο καθώς ετοιμαζόταν να απογειωθεί, γνωστοποίησαν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο το οποίο βρίσκεται στη διάθεση του «Spiegel» και το οποίο επικαλείται το γερμανικό περιοδικό, οι χώρες- μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θέλουν να στείλουν εξειδικευμένους υπαλλήλους για να συνδράμουν την Ελλάδα στο θέμα της εξέτασης των αιτημάτων παροχής ασύλου των προσφύγων, επικαλούμενοι τα υπερπλήρη καταλύματα και τους εξοργισμένους πρόσφυγες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos