Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Την επέκταση του μέτρου της υποχρεωτικής συλλογής ηλεκτρονικών αποδείξεων και στους ελεύθερους επαγγελματίες, προκειμένου και αυτοί από το επόμενο έτος, όπως οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, να παρουσιάζουν στην εφορία πληρωμές ίσες με το 30% του εισοδήματός τους, μελετά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύνθημα «Τα Χέρια σας Σώζουν Ζωές» και αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς, η Ε.Ο.Δ. - Παράρτημα Κυκλάδων, μας καλεί όλους να παρακολουθήσουμε μια ανοικτή εκδήλωση Επίδειξης Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 7 Οκτωβρίου 2019 & κάθε Δευτέρα στις 19:00 στο θέατρο Αλκμήνη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην προσωπικότητα και το έργο ενός επιφανούς τέκνου της Πάρου, του Νικόλαου Μαυρογένη, είναι αφιερωμένο τριήμερο επιστημονικό Συνέδριο (11 – 12 – 13 Οκτωβρίου) που πραγματοποιείται στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Φιλόθεου του Αθωνίτου. Την ημέρα αυτή εορτάζει και το ομώνυμο Ησυχαστήριο των Καμαρών. Το πρόγραμμα των ακολουθιών θα έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κατά του υπόβαθρου της τουρκικής επιθετικής ενέργειας στα βορειοανατολικά της Συρίας, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θα εκδώσει νέες άδειες [εξαγωγής] για το σύνολο του στρατιωτικού εξοπλισμού».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό, όταν οι καμπάνες των εκκλησιών άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα, καλώντας τους Αθηναίους να ξεχυθούν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν το τέλος της γερμανικής κατοχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξαρθρώσεων, κατασχέσεων, τροχονομικής αστυνόμευσης και οδικής ασφάλειας, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-10-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-10-2019 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 79χρονος ημεδαπός και δυο αλλοδαποί ηλικίας 49, 28 ετών οι οποίοι προέβαιναν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos