Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 - Psts.gr

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σίγουρα δεν εξέπληξε πολλούς ειδικούς την περασμένη Παρασκευή, όταν από το βήμα του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης έκανε λόγο για «τον τεχνολογικό παγκόσμιο πόλεμο που έχει ήδη ξεσπάσει».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών ζήτησε ο πρωθυπουργός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τον Προκόπη Παυλόπουλο να δίνει το «πράσινο φως».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινά την Τετάρτη 12 Ιουνίου ο νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικαιροποιημένη ταξιδιωτική οδηγία για τους Βρετανούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Φόρεϊν Όφις, όπου γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας, τους αυξημένους χρόνους αναμονής στα σημεία ελέγχου διαβατηρίων και τα capital controls.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν από λίγο χειριστικής χωματουργικού μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα, στην Παχιά Άμμο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Νίκος Μανιός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Φράγμα του Τσικαλαριού στη Νάξο την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας 55χρονος ημεδαπός άνδρας που ζει και δραστηριοποιείτo, μέχρι πρότινος επαγγελματικά στην Πάρο διατηρώντας κατάστημα στον περιφερειακό της Παροικίας, αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Attica Group, μέσω των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος, που δημιουργήθηκε στα νησιά του Αιγαίου που επλήγησαν περισσότερο από την προσφυγική κρίση, και σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγη ώρα έχουν μείνει για να μεταβεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο προεδρικό μέγαρο, εκεί όπου θα συναντήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο και θα του ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εθνικών εκλογών για τις 7 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας άνδρας ενώ επιχειρούσε συναλλαγή σε μηχάνημα ανάληψης μετρητών, για άγνωστο λόγο, kατά τη διάρκεια της ανάληψης τον χτύπησε το ρεύμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos